Alo!

Jurio me je za seks a sad ode kod Đilasa!

„Sve u svemu, za mene je Lepomirov ulazak u Savez za Srbiju velika glupost i sprdnja“, kaže pevačica

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

„Lepomir Bakić, nova perjanica Saveza za Srbiju, doživotni je Kalimero željan medijske pažnje, poručila je za „Alo!” pevačica Nataša Maza, koja je, kako navodi, zbog zdravstven­ih problema pre nekoliko godina promenila pol.

- Doživotni Kalimero, zvani „’oću kakim - neću kakim”, uopšte ne iznenađuje svojim postupcima - kazala nam je Maza na početku razgovora kada smo je upitali kako komentariš­e to što je Bakić, sa kojim su je mediji nekada povezivali, ušao u političke vode.

- Neko ko je mene jurio da se vidimo i imamo seks, a nakon toga to poricao i kleo se u dete da to nije istina, neko ko je molio da uđe u rijaliti, a sada pljuje po takvim formatima, to je taj takozvani gologuzi - nastavila je ona i dodala da je „jadna Srbija ako se takvim kontradikt­ornim osobama uopšte dozvoli da pomisle da se mogu naći u politici”.

- Željan je medijske pažnje, taj bi uradio sve, samo da bude bitan. Sve u svemu, za mene je ovo velika glupost i sprdnja sa Srbijom - rekla je

pevačica komentariš­ući ulazak Lepomira Bakića u Savez za Srbiju. Ona je za „Alo!” prokomenta­risala i koalicione partnere ovog bodi-bildera i učesnika rijalitija.

- Što se kaže, oni su kao mrtvi ljudi - oni ničega nisu svesni, a svima oko njih je mučno i teško, upravo tako je Srbiji mučno i teško da sluša njihove gluposti, kojih oni nisu ni svesni - kazala je pevačica, koja je na kraju razgovora ipak imala saosećanja za Bakića.

- Šteta je da se jedan vrhunski sportista i otac kompromitu­je na ovakav način. Na kraju, ipak mu želim sreću, ko zna, možda nešto i zaradi, pa mi uplati sudske troškove za sporove koje je izgubio od mene poručila je ona.

 ??  ?? Lepomira je Đilasu doveo
Boško
Lepomira je Đilasu doveo Boško
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia