Alo!

Šešelj vrbovao „Parove“da mu lepe plakate

-

Vojislav Šešelj, lider radikala i narodni poslanik, vrbovao je nove članove Srpske radikalne stranke, i to u živom programu. Šešelj je u emisiju koju vodi svake subote u vili „Parova“doneo članske karte, a u razgovoru za „Alo!“otkrio nam je kakva je zaduženja namenio novim članovima.

- Mili i Đorđe Tomić su se učlanili, njima sam dao članske karte. Oni su inteligent­ni momci, duhoviti i poznati su u javnosti. Milija sam malo korigovao u pogledu ophođenja prema ženama, u pogledu teških izraza. U principu su, po mom mišljenju, dobri ljudi - kazao je on za „Alo!“i dodao da će uspeti da utiče na to da Mili promeni svoje ponašanje prema lepšem polu.

- Mili se već na licu mesta promenio - istakao je Šešelj i pohvalio nam se da je dobio šest novih članova stranke. Upitan da li je spremio funkcije za nove članove, Šešelj nam je poručio da funkcije ne deli tako lako.

- Kada izađu, treba da odu u svoje opštinske odbore i tamo mogu da se aktiviraju, a mogu da budu i pasivni članovi, kako ih volja - rekao je on.

Na pitanje da li učesnike rijalitija u Srpskoj radikalnoj stranci očekuje i lepljenje plakata, Šešelj nam je kazao:

- Naravno, ako ja mogu da lepim plakate, mogu svi. Inače, osim Milija i Đorđa, radikalima su pristupili i Ljubica Stankov, Božidar Milovanovi­ć, Dina Galorini i Ilijana Vagić. D. Ramadani

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia