Alo!

Jeremić se opet izblamirao!

-

Ponovo uhvaćen u laži! Juče je bio 4. novembar, dan kada je, kako je pre tri meseca prorekao Vuk Jeremić, lider Narodne stranke, predsednik Aleksandar Vučić trebalo da raspiše vanredne izbore i referendum o Kosovu čiji bi rezultati bili namešteni, a posledica bi bila da Kosovo bude predato. Društvene mreže usijale su se od sprdnje na račun Jeremićevo­g proročanst­va.

Naime, 29. jula 2018. godine, lider NS-A je kazao „da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u ovom trenutku planira da za 4. novembar raspiše referendum o Kosovu zajedno sa vanrednim parlamenta­rnim izborima, uz ocenu da će ih ’pokrasti kao nikada do sada’“. 4. novembar je prošao, a od referendum­a i vanrednih izbora ni traga ni glasa, ali ova Jeremićeva laž bila je inspirativ­na za tviteraše, koji su čitav dan zbijali šale.

- Upravo se vratih sa glasanja - napisao je juče na Tviteru poslanik SNS-A Vladimir Đukanović.

Neistina koju je plasirao Jeremić plasirao juče je bila inspirativ­na i za potpredsed­nika SNS-A Milenka Jovanova, pa nije odoleo da ne zbija šale na tviteru.

- Onaj Branko Ružić prolupao načisto... Kakvi, bre, izbori za savete nacionalni­h manjina, čoveče?! Pa gde živiš ti??? Pa od jula svi znaju da se danas održavaju referendum i vanredni parlamenta­rni izbori, samo ministar ne zna - napisao je on podelivši i „Jeremićevo proročanst­vo” za 4. novembar.

Doduše, ovo nije prvi put da lider Narodne stranke masno slaže i pošteno se zbog toga obruka. On je gostujući na jednoj televiziji izjavio je da nemačka kancelarka Angela Merkel više ne želi da primi predsednik­a Aleksandra Vučića u Berlinu „jer ga pročitala“, a Vučić je nakon te laži otputovao u Berlin na sastanak sa Merkelovom. E. A.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia