Alo!

Majci pokazivao pištolj, pa je upucao u oko!

- E. S.

Vuk Š. (25), sin uglednog policijsko­g inspektora PU Čačak, osumnjičen je da je u subotu u večernjim satima pucnjem iz pištolja ranio u oko svoju majku Gordanu G. (53). Majci Gordani metak se zadržao u očnoj duplji i ona je hitno prevezena do bolnice, gde je zbrinuta, dok je sin priveden. Vuk se tereti i da je 14. oktobra prošle godine u strogom centru Čačka nožem izbo mladića.

Kako saznajemo, porodična drama se dogodila kada je Gordana iz inostranst­va došla u Čačak i svratila kod sina u posetu. Sumnja se da je tokom te posete Vuk pokazivao majci pištolj i igrao se njime kada je, navodno, iznenada opalio. Nakon pucnja, odmah je stigla Hitna pomoć, koja je ženi ukazala pomoć, dok je policija privela osumnjičen­og. Istragom se utvrđuje čiji je pištolj bio u rukama osumnjičen­og, kao i sve okolnosti koje su dovele do tragedije.

Vuk je bio privođen zbog sumnje da je 14. oktobra 2017. nakon svađe i tuče nožem teško ranio Marka Š. (24), i to usred dana na prepunom gradskom šetalištu u Čačku. Kako su tada ispričali očevici, izbodeni Marko Š. je šetao sa psom. U jednom momentu naišao je na Vuka, koji je stajao sa devojkom. Posle uvredljivi­h reči, razmenili su i nekoliko udaraca. Vuk se posle toga udaljio u nepoznatom pravcu, ali se ubrzo vratio naoružan nožem i odmah nasrnuo na Marka. Krv je šikljala na sve strane, a izbodenom momku nož je ostao zaboden u levu stranu tela. Pas je skočio na Vuka, ali je on uspeo da se otrgne i pobegne. Nekoliko sati posle incidenta, predao se policiji i dao im izjavu o događaju. Priznao je da je napao mladića, a posle saslušanja je pušten da se brani sa slobode.

 ??  ?? Mladić kojeg je Vuk
izbo nožem
Mladić kojeg je Vuk izbo nožem

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia