Alo!

Kakva će biti vaša beba

-

U trećem tromesečju, kada stomak počne da raste i porođaj počne da se približava, svaka trudnica se zapita kolika će biti njena beba. Danas lekari mogu znati veličinu bebe u trbuhu, ali ponekad se svi iznenade kad se beba rodi. Kako bi sve bilo zabavnije u iščekivanj­u, pročitajte šta kaže astrologij­a.

Ovan

Ove bebe su prosečne visine, ali snažnije građe. Izgled vaše bebe može potpuno zavarati, možda tako neće izgledati, ali kad je budete nosili, otkrićete da je vrlo čvrsta.

Bik

Deca rođena u ovom znaku su jaka i stabilna, ali i mekana i osetljiva. Vaša beba će biti malo veća, ali zato će biti najslađa buhtlica.

Blizanci

Ova deca vole slobodu i kretanje, zbog čega mogu biti jako živahna u stomaku. Vaša beba će biti prosečna, a vrlo brzo ćete otkriti da ne voli da bude na jednom mestu.

Rak

Beba u ovom znaku obično je okrugla, s malim rukama i stopalima i ima zaobljeno lice i trbuščić. Vaša beba može biti kratka ili dugačka, ali je sigurno da će biti bucmasta.

Lav

Ako očekujete Lava, budite spremni na veću odeću za novorođenč­e. Prema horoskopu, beba će verovatno biti ogromna.

Devica

Prema horoskopu, Device su vitke i izgledaju puno mlađe nego što jesu. Beba rođena u kasno leto je sitna i predivna.

Vaga

Bebe rođene u ovom znaku su tačno na sredini linije rasta. Biće prosečne težine i visine, osim po slatkoći - one su potpuno „neodoljive“.

Škorpija

Poznato je da ljudi u ovom znaku izgledaju starije nego što jesu. Ako očekujete Škorpiju, treba da znate da bi mogla biti veća od proseka.

Strelac

Vaše maleno dete verovatno će biti više od proseka, ali možda i malo nespretno. Ne samo da će vrlo brzo moći dohvatiti stvari po kući već će verovatno i puno padati.

Jarac

Prema astrologij­i, beba u ovom znaku će biti sitna, prosečna ili mala, posebno kada se radi o visini. Ako je vaš termin oko praznika, nemojte se iznenaditi što je tako sitna, bez obzira na jela i pića koja ste konzumiral­i tokom celog trećeg

tromesečja.

Vodolija

Bebe rođene u ovom periodu imaju veću šansu da budu dugačke sa snažnim nogama i širokim ramenima. Možda će baš ova beba malo teže doći na svet.

Ribe

Male Ribe su poznate kao manje bebe po visini i težini, ali su i bucmaste. Vaša Riba možda će biti mala, ali imaće najslađe obraščiće i stomačić.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia