Alo!

Metla za Šaćirija!

LIVERPUL SPREMAN DA PUSTI ĐERDANA NIZ VODU

- PIŠE: EKIPA ALO! sport@alo.rs

Nadobudni Đerdan Šaćiri, fudbaler Liverpula, u panici je pred dolazak u Beograd na meč sa Crvenom zvezdom. Omaleni reprezenta­tivac Švajcarske albanskog porekla nalazi se pred otkazom pošto trener Jirgen Klop insistira na tome da se na „Enfild“dovede Iker Munijan, napadač Atletika iz Bilbaoa. Dolaskom Munijana, Šaćiri bi prvi leteo i morao bi da se zadovolji uhlebljenj­em u Španiji. Priča se da je Betis već pripremio ugovor za Đerdana.

Novonastal­a situacija jako utiče na Šaćirijevo samopouzda­nje, pa postoji realna opcija da ga Klop i ne uvrsti u sastav sa Crvenom zvezdom jer je poznato da je taj fudbaler sklon incidentim­a i nesportsko­m ponašanju. Klub kao što je Liverpul ne želi sebi da navlači bedu na vrat, tačnije da rizikuje sa Šaćirijevi­m novim primitivni­m ponašanjem. Naročito zato što bi se cela „Marakana“obrušila na ovog nepoželjno­g gosta.

- Mislim da nam Crvena zvezda nije najjači rival, da budem iskren. Zato ne brinem o ishodu utakmice u Beogradu. Svi pričaju o onome što se desilo na Svetskom prvenstvu u Rusiji, ali to ostaje u prošlosti. Ovo je samo još jedna fudbalska utakmica. Fudbal je fudbal, a politika je politika. Idem tamo da igram. Neću raditi ništa drugo izjavio je Šaćiri.

Sve bi bilo OK da Šaćiri više nije u planovima Liverpula. Stoga, veliko je pitanje da li je takav igrač potreban jednom fudbalskom spektaklu koji se u utorak (18.55, Arena 1) igra na „Marakani“.

Ako se uopšte sutra pojavi na „Marakani“, biće mu to jedan od poslednjih mečeva za „redse“

 ??  ?? Lažna ljubav: Šaćiri i Klop
Lažna ljubav: Šaćiri i Klop

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia