Alo!

Majka sprečila otmicu

-

Gordana M. (46), majka devojčice koju je Ljubomir pokušao da ki dnapuje, ispričala je neposredno posle nemilog događaja da ne sm e ni da pomislim šta bi se desilo sa njenom ćerkicom da nije potrčala za manijakom i zaustavila ga.

- Taj manijak već godinu dana dolazi u prodavnicu koja se nalaz i nekoliko metara od naše kuće i predstavlj­a se kao teniser koji trenira kod Janka Tipsarević­a. Pikirao je moju ćerku i spopadao je sa pričom da je talentovan­a i da će joj pokloniti reket i trenirati je besplatno - priča majka i ističe da bi joj oteo dete da nije reagovala. - On živi nedaleko od nas. Ćerkici sam govorila da nema on šta da je čašćava, niti da joj kupuje čokoladice, jer ni ona, ni njene sestre i braća ne oskudevaju ni u čemu. Kada sam videla da je ispred nje zaustavio automobil, izletela sam brže-bolje iz dvorišta - ispričala je tada uplašena majka.

Kada su ga policajci uhvatili, počeo je da se opire, a devojčic inog oca je udario glavom u grudi. Šutirao je i policajce, cimao se i gurao ih. Kada su ga oborili na zemlju, udarao je glavom o beton i govorio: „Razvalite mi glavu, hajde.”

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia