Alo!

Conja u trojci sa Milkom i Medom

Kako „Alo!“saznaje, producenti srećne televizije došli su u posed eksplicitn­og snimka kontroverz­nog učesnika

-

Nikola Jovanović, poznatiji kao Conja, od samog ulaska u rijaliti program „Parovi“uspeo je da privuče pažnju. On je nekoliko puta imao seks sa jednom od ukućanki, da bi se nakon toga pravdao da su to sve laži, te da narod nije dobro video. Naravno, Conja je samo želeo da se opravda pred svojom suprugom Milkom, koja njegovo ponašanje prati od kuće. No kako saznajemo, njih dvoje kod kuće vode buran život. Naime, kako tvrdi izvor blizak Jovanoviću, njegova supruga i on imaju eksplicitn­e snimke.

- Milki i Conji nije strano da se snimaju tokom seksa. Postoji nekoliko snimaka koji su zaista perverzni, a mislim da čak i produkcija ima nekoliko njihovih video-zapisa koje je Conja priložio kada se prijavio da uđe u „Parove“- otkriva izvor „Alo!“i dodaje da su konobar i njegova supruga imali seks sa Milkinim bivšim suprugom, poznatijim kao Meda, koji je učesnik „Parova“.

- Ma svašta se tu dešavalo, iako se oni sada prave fini. Milka, Conja i Meda su imali trojku, a sve to su snimali. Ako taj snimak dospe u javnost, to će biti potpuni hit. Neće moći da ih opere ni Dunav, ni Sava - kaže naš izvor.

Naše informacij­e potvrdio je i sam Conja, kada je u jednoj od emisija na TV „Hepi“potvrdio da postoje snimci seksa.

- Ja sam dobar glumac pred kamerama, snalazim se dobro. Gore, u produkciji, imam svoje kućne snimke, koji su autentični. Kada biste vi to videli, te veštine, to znanje, sigurno bih vam svima nabio seksualne komplekse. Moje partnerke su znale da ih snimam i dopalo im se to - ispričao je Conja i time potvrdio naša saznanja.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia