Alo!

Darko lekarima tražio kokain !

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Darko Lazić je pre dve noći hitno operisan i lekari su mu iz pluća izvadili skoro dva litra krvi! Operacija je izvršena u noći između nedelje i ponedeljka, a stanje je bilo toliko alarmantno da je intervenci­ja urađena dok su u bolnici bili samo dežurni lekari. Nakon te intervenci­je, Lazićevo stanje je trenutno stabilno, ali pevač, kako saznajemo, ima druge probleme. On je, naime, trenutno u krizi zbog narkotika, pa samo zapomaže za njima i lekarima traži kokain!

- Hirurzi su Darku punktirali plućno tkivo i uspeli da saniraju unutrašnje krvarenje, ali se čini da nemaju način da mu pomognu sa apstinenci­jalnom krizom u koju je upao. Intervenci­ja je bila uspešna, aspirirano je litar i po krvi sa levog plućnog krila, koje je povređeno, ali lekare dodatno brine njegovo teško psihičko stanje. On već

danima kuka za drogom, tražiio je koaži kain, a onda je krenuo da trbilo šta. Viče lekarima, sestrama, ččak i čia stačicama... Kaže da ne bira, dga sve boli, da pristaje na sve, samoda mu daju nešto - kaže za „Alo!“i izvor iz bolnice, dok jedan od lekara iz tima objašnjava da je takva reakcija a očekinošen­ja vana i uobičajena.

- Telo s e odvikava od unosenja

supstanci na koje je naviklo. Upao je u apstinenci­jalnu krizu, koja je sinonim za psihičku i fizičku reakciju ljudi koji su prestali da koriste određene vrste droge od kojih su zavisni - rekao je lekar.

- Darko je tražio da mu se donese bilo šta, što nikoga ne treba da čudi. Njegovo psihičko stanje skoro da je loše kao i fizičko. On se prisilno bori sa odvikavanj­em od konzumiran­ja supstanci koje je do sada koristio, a fizički je nemoćan da bilo šta promeni. Nema potrebe dublje zalaziti u tu temu. Sam je priznao korišćenje droge, nije to ništa novo. Njegovo zdravstven­o stanje je ozbiljno i nema potrebe više pričati o tome da li je zavisnik ili ne - zaključio je lekar za „Alo!“.

Kako smo saznali, Darkova pluća su od naprezanja počela da krvare, jer od petka pije lek za iskašljava­nje zbog sekreta koji se stvara od ležanja.

Jutro nakon intervenci­je u KBC Zemun su stigli majka Branka, otac Milan i verenica Marina Gagić, kako bi sačekali rezultate skenera pluća. Oni su se u bolnici zadržali nešto više od sat vremena, znatno duže nego prethodnih dana, a pevačevo stanje nisu želeli da komentariš­u.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia