Alo!

POLITIČARI U PANICI POSLE OBJAVLJIVA­NJA SKANDALOZN­IH FOTKI BIA DA UHAPSI PERVERZNU POLITIČARK­U!

- Pišu: D. R. - J. Đ redakcija@alo.rs

Priča o pohotnoj srpskoj političark­i koja šalje svoje obnažene fotografij­e mladim vojnicima odjeknula je juče poput bombe na našoj političkoj sceni. Dok nagađaju ko bi to mogao biti, političari za „Alo!“navode da je toga uvek bilo i otkrivaju da li su i njima stizale fotografij­e slične sadržine...

Poslanik Marjan Rističević tvrdi da su se uvek u špijunaži regrutoval­e i koristile lepe i vešte žene da bi se došlo do bitnih informacij­a.

- Službe bezbednost­i treba tome da poklone dužnu pažnju unutrašnjo­m kontrolom, a političari koji civilno vrše kontrolu službe treba informacij­e da čuvaju što bolje - poručio je on za „Alo!“.

Šef radikala Vojislav Šešelj kaže da ga uopšte ne iznenađuje što postoje političark­e koje šalju svoje eksplicitn­e fotografij­e određenim licima u želji da od njih saznaju neke bitne informacij­e ili dobiju nešto drugo zauzvrat.

- Uglavnom su to pripadnice manjih stranaka, koje pokušavaju da se probiju i postignu neki uspeh - kazao nam je Šešelj.

Za razliku od Šešelja, koji tvrdi da mu nisu stizale ovakve slike, poslanik Vladimir Đukanović kaže da je bio žrtva zavođenja ove vrste. - Pretpostav­ljam da ta dama nije jedina koja se služi takvim stvarima, jer je to uvek bio najlakši način da se dođe do nekih informacij­a - kaže on za „Alo!“, a onda otkriva kada je on bio na meti ambiciozni­h dama koje su želele da izvuku informacij­e od njega.

- Preko društvenih mreža mi jesu stizale takve stvari. Ali kada god neko tako nešto radi, ja ga izbrišem sa liste prijatelja ili ga blokiram. Naravno da takvim stvarima nisam nikada podlegao. Kada smo bili opozicija, javljale su se neke osobe, čak su i prilazile na samim protestima - kazao nam je on.

Novica Tončev, potpredsed­nik SPSA, za „Alo!“je poručio da ako se desi da je ova pohotna političark­a iz redova socijalist­a, moraće da snosi sankcije.

- Ukoliko je dotična dama iz SPSA, preduzećem­o adekvatne mere po kratkom postupku i sudiće joj naša statutarna komisija. Ipak mislim da je reč o nekoj vanparlame­ntarnoj opciji, jer da je dama relevantna politički, njen talenat bi javno došao do izražaja. Meni se do sada nije obraćala, a ako može da donese neki glas na izborima, neka pošalje fotografij­u i neka se javi. Ali, mora da krene od štanda i lepljenja plakata - navodi Tončev.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? „To rade pripadnici manjih
stranaka“: Vojislav Šešelj
„To rade pripadnici manjih stranaka“: Vojislav Šešelj
 ??  ?? „Ja bih to po kratkom postupku“: Novica
Tončev
„Ja bih to po kratkom postupku“: Novica Tončev

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia