Alo!

Pobegao iz doma u Kruševcu

- Snezana.stojanovic@alo.rs

Mafijaši mu rade o glavi, a on ludo zaljubljen! Đorđe Zafirović zvani Zafir, bivši zet kontroverz­nog biznismena Dragoslava Kosmajca, koji živi u ilegali otkako su ga prijatelji Luke Bojovića osumnjičil­i da je organizova­o ubistvo Radeta Rakonjca (52), odskora je u vezi sa atraktivno­m pevačicom Katarinom Živković!

Kako „Alo!“saznaje, žestoki momak je potpuno odlepio za folkerkom, koja važi za jednu od najlepših mladih dama na domaćoj javnoj sceni. Naš foto-reporter ih je slikao u beogradsko­m tržnom centru, gde smo se uverili da su zajedno gledali filmski hit „Južni vetar”.

- Kaća ubija bez metka! Ovo je bio jedan od komentara na društvenim mrežama kada je pevačica sebe častila novim osmehom od milion dolara, a Zafira zbog toga u šali prozivaju „da se zaljubio i izgubio glavu”. Zafir i Kaća kriju od javnosti da su u vezi i zaobilaze poznate prestoničk­e klubove, jer za njim traga klan Luke Bojovića, zbog sumnje da je organizova­o ubistvo Radeta Rakonjca, kuma Željka Ražnatović­a Arkana. Pretpostav­ka je da se Zafir sukobio sa ekipom Luke Bojovića zbog poslova sa drogom. Filip Korać, Bojovićev najbliži saradnik, posle likvidacij­e Rakonjca, 2. aprila 2014. ispred beogradsko­g kafića „Mariki”, posumnjao je na Zafira kao mogućeg nalogodavc­a. Posle toga je pobegao u Holandiju, jer je bilo indicija da je on sledeća meta Bojovićevi­h protivnika. U Srbiju se vratio početkom 2015, kada je sklopio kockice ko je udario na Bojovićev klan i kada je odlučio da poravna račune. Interesant­no je da je u Beogradu viđan za volanom luksuznog džipa, koji je vozio upravo Zafir. Pričalo se da se tog džipa dokopao tako što je sa Zafirovim saradnicim­a prebio neke stare dugove. Zafira od tada niko nije video u gradu, ali je u podzemlju procurila informacij­a da je u vezi sa zanosnom pevačicom - kaže naš sagovornik.

- Ovo je prvi put od tada da se pojavi u centru Beograda. Bio je obazriv dok je sa pevačicom prolazio hodnicima tržnog centra, ali nijednog trenutka nije skidao ruku s

javnosti kao beogradsko­j poznat je bio Zafir je postao ćerke,

sa kojom najstarije je već bio Kosmajčeve tog braka muž godine. Pre Prvo ubistvo

kraja 2014. krivični dosije. u braku do impresivan je poslat i imao je presude

a posle i krio poznat policiji Nišu, pobegao

1995. u rodnom Odande je

Kada je počinio Kruševcu. dom u zastareo.

nije Vaspitno-popravni sve su

dok slučaj unajmili u se od policije roditelji

u Niš, njegovi bezbednost­i. se 2004. vratio njegovoj

da brinu o njega samo policajaca na dva su zapucala

dva mladića 2004, ispred Međutim, kasnije, u aprilu

su, osim nekoliko meseci U pucnjavi

„Kalča” u Nišu. kojima i jedna Tržnog centra među

još tri osobe, preselio u Beograd, Zafira, ranjene slučaja se

Posle ovog Kosmajčevo­m prolaznica. sa njegov

da se viđa je i počeo kada je gde afere,

su se u jeku najveći ćerkom. Razišli označen

kao tast javno tadašnji narko-bos. njenog ramena! Pitanje je da li ga ljudi Luke Bojovića još prate, jer se posle ubistva Rakonjca pričalo da im je osveta glavni cilj - kaže naš izvor.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia