Alo!

Silovan u bunkeru na Dunavu!

- Piše: S. Z. BOŽINOVIĆ redakcija@alo.rs

N. S. (19), meštanin sela u blizini Kladova, uhapšen je zbog sumnje da je tokom prošlog vikenda silovao svog komšiju (13), koji je ove godine već bio žrtva seksualnog manijaka! Dečaka je silovao D. S. (34), koji je na psihijatri­jskom veštačenju zbog sumnje da je, osim njega, obljubio i dečaka od devet godina.

Sumnja se da je mladić danima uhodio dečaka, a onda ga odveo u bunker na obali Dunava i tamo ga zlostavlja­o! Policija sumnja da ga je pratio otkako je izašao iz bolnice sve dok mu nije zakazao sastanak i naveo ga da dođe na obalu Dunava.

Kako saznajemo, osumnjičen­i je sve priznao i zatražio da sa tužilaštvo­m potpiše sporazum o priznanju krivice. Posle saslušanja mu je određen pritvor do 30 dana, a tereti se za obljubu.

Drama se odigrala skoro na identičan način kao i agonija kroz koju je ranije prošao. Mladić ga je u subotu namamio SMS-OM u kojem je napisao „da dođe na obalu Dunava da se druže”.

- Dečak je otišao ujutru oko 10 sati, a osumnjičen­i ga je namamio u napušteni bunker. Silovao ga je i seksualno se iživljavao nad njim, dok je dečak vikao od bolova! Talasi koji su udarali o zidove bunkera prigušival­i su dečakove jecaje. Osumnjičen­i mu je zapretio da će ubiti članove njegove porodice i njega ako nekome ispriča šta se dogodilo. Međutim, dečak se odmah požalio majci, a onda su otišli u Centar za socijalni rad, gde je dečak pred psiholozim­a ispričao šta mu se dogodilo. Rekao im je da ga je N. S. silovao i ranije, ali da se plašio da ga prijavi - priča naš sagovornik blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, silovani dečak se pre nekoliko dana vratio u rodno selo iz bolnice u Beogradu, gde je bio zbog prethodnog silovanja.

Tokom jučerašnje­g dana novinarske ekipe su posetile su porodicu silovanog dečaka, ali ih je njegova baka isterivala iz

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia