Alo!

Bandić izlomljen pred Putina

-

Da sa štakama ne bi primio orden od Putina, Bandić je trpeo nesnosne bolove! Milan Bandić, gradonačel­nik Zagreba, umalo suzu nije pustio u nedelju u Kremlju, i to ne zbog toga što ga je odlikovao ruski predsednik, već zbog toga što je trpeo nesnosne bolove u nozi!

Bandić je, naime, obilazeći radove na putu, još prošlog četvrtka polomio dve kosti u levoj nozi. Međutim, svestan da treba da otputuje u Moskvu da bi u nedelju primio orden od ruskog predsednik­a Vladimira Putina, Bandić je odlučio da preskoči bolnicu i sedne direktno u avion!

Očigledno mu je noga zadala velike muke, pošto tokom svečanosti nije mogao da dođe sam do bine, već su ga pratili, a kada se penjao da bi prišao Putinu, Bandić je vidno šepao. Ipak, uspeo je nekako da ostane na nogama dok mu je Putin kačio orden na rever i da se osmehne tokom rukovanja s ruskim predsednik­om.

Odmah po povratku u Hrvatsku, odlučio je da potraži lekarsku pomoć, a da povreda nije bezazlena, dokazuje činjenica što je iz zagrebačke bolnice juče izašao sa nogom u gipsu.

 ?? FOTO: FACEBOOK ??
FOTO: FACEBOOK

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia