Alo!

Rade i Miloš se izljube svakog puta kada se vide!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Pevačica Milica Todorović već nekoliko godina uživa u stabilnoj vezi s koreografo­m Milošem Paunovićem, ali to je ne sprečava da neguje prijateljs­ki odnos sa bivšim dečkom Radetom Kovačeviće­m. Kako je sama priznala, Miličini bivši i sadašnji se uredno pozdrave i prijateljs­ki proćaskaju svakog puta kada se vide, a u to smo se uverili kada smo ih sreli na otvaranju restorana braće Kovačević. I ne samo to, Milica je tom prilikom upoznala i novu Radetovu devojku, te je samo za „Alo!“ispričala šta misli o njoj. sretnemo, jer se privatno volimo i veoma poštujemo. A zašto i ne bismo? Niko se ni sa kim nije svađao i ostali smo u dobrim odnosima. Rade je ovde s novom devojkom, upoznala sam je i čini mi se da se postidela od mene. Rekla sam joj: „Gde si, snajka?“, a ona je spustila glavu - kaže Milica za koju je njen bivši dever Saša spreman da napravi dobru ponudu, ukoliko bude odlučila da napravi venčanje u njegovom restoranu.

- Dobila bih neku specijalnu cenu?! Moraću da ga pitam. Šalu na stranu, ali mislim da je odlična ideja što

su Rade i

Saša otvorili restoran. Jer, kada biste znali koliko njih dvojica vole da jedu, bilo bi vam jasno zašto su se odlučili na ovaj korak. I ja volim sve da jedem, ali najviše pasulj, kojeg nema po fensi restoranim­a, pa ću tražiti od Saše da ga ubaci u meni - priča Milica, koja nam se požalila da će ubuduće ipak morati da vodi računa šta jede.

- Moraću ipak malo da se dovedem u red, jedno pet-šest kilograma da smršam. Što bi rekao Mile Kitić: „Kilo’ dole, kilo’ gore, o, briga me“. Ali, postoji nešto bez čega ne mogu da zamislim dan, a to su jutarnja kafa i cigareta - poručila je Milica.

„Niko se ni sa kim nije

svađao i ostali smo

u dobrim odnosima,

mi smo normalni ljudi“, kaže

pevačica

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Upoznala sam i Radetovu novu devojku, postidela se od mene
Upoznala sam i Radetovu novu devojku, postidela se od mene
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia