Alo!

Kim se kreše i popravlja šminku

U trećoj sezoni čekaju nas nova priča i mnogo novih likova koji će okružiti inspektora Aleksandra... Novi kafanski hit peva Saša Matić

-

Reper Rej Džej, bivši dečko Kim Kardašijan, otkrio je u intervjuu za „San“sve seksualne navike najpoznati­je starlete na svetu.

- Kim ima kofer „luj viton“, u kojem drži razna seksualna pomagala. Tokom seksa imala je običaj da se javi majci na telefon i da razgovara s njom, a često je i popravljal­a šminku - rekao je reper za britanski tabloid i dodao da je Kim oduvek bila opsednuta fizičkim izgledom.

- Njoj je važno da uvek izgleda dobro, pa čak vodi računa da se preterano ne oznoji u krevetu. Nama je seks trajao satima, a ako bi se desilo da joj se pokvari šminka, morali bismo da prekinemo, dok Kim ne bi dodala puder i maskaru - ispričao je starletin bivši dečko, koga je Kim svojevreme­no nazvala patološkim lažovom.

Inače, reper Rej Džej je bivši dečko Kim Kardašijan s kojim je napravila čuveni snimak seksa koji joj je doneo planetarnu popularnos­t. Nakon što je njen porno-snimak ugledao svetlost dana, Kim je dobila ponudu da snimi rijaliti, koji joj je doneo milionsku zaradu i koji se emituje duže od deset godina. S. A.

 ??  ??
 ??  ?? Otkrio sve starletine tajne: Kim Kardašijan i Rej Džej
Otkrio sve starletine tajne: Kim Kardašijan i Rej Džej
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia