Alo!

DETE SE UDAVILO BEŽEĆI OD LUTALICA

Satima su pregledali reku u potrazi za telom

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Devojčica nastradala tokom povratka iz škole! Sedamnaest­ogodišnja Dž. M. udavila se u ponedeljak uveče u reci Vardar u Gostivaru, nakon što ju je pojurio čopor pasa!

Nesrećna srednjoško­lka krenula je oko 19 časova iz škole ka kući. Dok je prolazila kroz gradski park u Gostivaru, pojurio ju je čopor lutalica i Dž. M. je u panici počela da beži.

Prolaznici su u šoku posmatrali kako devojčica mahnito trči od besnih pasa ka reci Vardar. Kada je stigla do obale, devojčica se ukopala, a besni psi su i dalje kidisali na nju. U nekom trenutku izgubila je ravnotežu i upala je u vodu. Građani su odmah pritrčali, dozivajući pomoć, ali je dete već progutala reka. Kako nisu mogli da vide gde je devojčica, okupljeni su odmah pozvali policiju, koja je zajedno s vatrogasci­ma i službenici­ma Direkcije za zaštitu i spasavanje krenula da pretražuje područje.

Nakon tri sata stigao je poziv od žitelja kilometrim­a udaljenog sela Balindol, koji su javili da su prime- tili da u Vardaru pluta žensko telo. Spasilačke ekipe su odmah nakon poziva krenule da pretražuju korito reke i izvukli su Dž. M.

Iako su lekari sve pokušali, za nesrećnu devojčicu nije bilo spasa. Kako prenose makedonski mediji, porodica je izvršila identifika­ciju tela, a policija je uzela i izjave brojnih svedoka, kako bi se utvrdile tačne činjenice o ovom tragičnom događaju.

 ??  ?? Devojčica se ukopala na obali, izgubila ravnotežu
i pala u hladan Vardar
Devojčica se ukopala na obali, izgubila ravnotežu i pala u hladan Vardar
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia