Alo!

Manijak tražio nagodbu

-

Nenad S. (19) iz sela kod Kladova, kome je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je obljubio 13-godišnjeg dečaka u napuštenom bunkeru pored Dunava, ponudio je tužilaštvu da prizna delo i da se nagodi za kaznu! Dečak je nadležnima rekao da ga mladić nije zlostavlja­o već „da su samo imali seksualne odnose“.

- Izjava dečaka nas je frapirala. Možda se zbunio, možda nije shvatio značenje tih reči. Istraga utvrđuje kako je do intimnih odnosa dolazilo - kaže naš izvor.

Dečak je kazao i da se više puta tokom poslednjih meseci nalazio s Nenadom na obali Dunava i u kućici, da su bili intimni, ali da nikada nije od njega dobijao pretnje. Susrete su, kako je ispričao, zakazivali porukama. Za D. S. (36), koji se pak sumnjiči za silovanje 13-godišnjeg maloletnik­a u septembru 2017, kazao je da ga je prisiljava­o, govoreći mu „da će mu pobiti porodicu“. Službenici Centra za socijalni rad redovno su obilazili dečaka i razgovaral­i s njim od kada se vratio iz Beograda sa psihijatri­jskog lečenja, zbog trauma preživljen­ih posle silovanja. S. Z. B.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia