Alo!

Emina mora na remont!

-

Emina Jahović je dugo bila primer odlično urađenih plastičnih operacija, iako je ona uvek negirala da se podvrgaval­a takvim zahvatima. Naime, priznala je samo operaciju nosa, dok je intervenci­je na usnama, jagodicama, grudima, iako su očigledne, demantoval­a. Ipak, mnogi su uvek hvalili njen novi izgled i govorili kako je ona pravi primer dobro odrađenih operacija.

Sad su, međutim, efekti izgleda krenuli da popuštaju. Emina se, naime, preksinoć pojavila u studiju Ognjena Amidžića, a mnogi su primetili da ne izgleda tako zategnuto kao nekada. Jagodice su splasle, obrazi su pali, a usne su izgubile onu punoću i oblik. Čini se da je Emini vreme

za remont, ali da se ona sada time ne opterećuje, jer je srećno zaljubljen­a u turskog milionera Sadetina Sarana. O tome, doduše, nije želela mnogo da govori.

- To je jedan gospodin. Znamo se već mesec dana, to je bio sudbinski susret. Trenutno se upoznajemo, pa će vreme pokazati šta će biti - rekla je Emina, ne želeći da mu pominje ime.

O Mustafi Sandalu, od koga se razvela 6. juna, posle 10 godina braka, imala je šta da kaže. Malo ko je, kako je istakla, znao da je njihov brak počeo da se raspada dve godine pre nego što su se zvanično razišli.

- Kriza je dugo trajala. To smo čuvali, najviše zbog dece. Koliko je trebalo da se stvori, toliko je trebalo i da se raspadne rekla je Emina i otkrila kako je izgledao dan razvoda.

- To je bio katastrofa­lan dan za mene, za to sam se spremala dve godine. Mnogo sam plakala, a isto i on. Tugovao je. Nije plakao, ali je tugovao, videla sam da mu nije bilo lako. Sudija je rekao: „Molim te, prestani da plačeš jer ću odložiti suđenje“otkrila je pevačica.

- Kao brat i sestra smo! Tada sam shvatila da se ljubav totalno ugasila - bila je iskrena Jahovićeva, koja je sa bivšim mužem ostala u dobrim odnosima i istakla da je sinovima Jamanu i Javuzu objasnila da sada imaju dve kuće i po dve sobe. K. L.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia