Alo!

NAJLEPŠE GUZE SE POTUKLE ZBOG PRIZNANJA

-

Izbor za mis najlepše guze u Brazilu umalo se krvavo završio nakon što su se pobednica i jedna od učesnica potukle zbog lente! Ovogodišnj­a misica Elen Santana (31) nije ni stigla pošteno da se obraduje prestižnoj nagradi, koja joj je dodeljena u ponedeljak u Sao Paulu, jer je bukvalno morala da otima lentu od besne učesnice Aline Uve. Uve je poludela tokom dodele i Santani besno svukla lentu preko glave, tvrdeći da nije smela da postane misica jer je njena guza lažna. „Otela sam joj lentu jer jedino ja zaslužujem da ponesem titulu najlepše guze. Ja imam pravu brazilsku zadnjicu i to niko ne može da mi oduzme. Tri devojke koje su dobile najviše glasova radile su estetske korekcije i zadnjice su im pune silikona. Ovo je nepravda!”, besnela je Uve. Pobednica je demantoval­a navode suparnice i poručila joj da, iako joj je otela traku, titulu nikad neće moći.

„Naporno sam vežbala i zaslužujem da budem mis, jer je moja guza najčvršća. Da biste bili pobednik, morate da naučite da gubite. Da sam ja izgubila, zadržala bih dostojanst­vo, ne bih se ponašala kao ona“, rekla je Santana.

Mnogi se nadaju da se takav skandal više neće ponoviti, pogotovo što se od sledeće godine bira najlepša guza sveta. Izbor za mis biće održan u Moskvi, u maju 2019. godine.

 ??  ?? Otimanje oko lente
Otimanje oko lente
 ??  ?? Ponosna misica:
Elen Santana
Ponosna misica: Elen Santana
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia