Alo!

HOROSKOP

-

OVAN 21. III - 20. IV Očekuje vas dosta poslovnih obaveza kojima se morate posvetiti ako želite sve da dovedete u red. Važno je da se posvetite što boljoj organizaci­ji na tom polju. Moguć je manji pad imuniteta. Pripazite na svoje zdravlje.

VAGA 24. IX - 23. X Imate utisak da ne možete da sprovedete u delo sve planove i u pravu ste. Budite strpljivi. Sada nije trenutak da pokazujete preteranu nervozu. Mogući su problemi sa cirkulacij­om. Bićete osetljivi u predelu vrata. BIK 21. IV - 21. V Ukoliko ste imali neki sukob sa pretpostav­ljenima, sada bi trebalo da ga uspešno rešite. Moguće je da ćete doći do kompromisa kojim će obe strane biti zadovoljne. Grudni koš vam je osetljiv i mogući su problemi sa plućima.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI Možete da očekujete dodatan nalet volje i inspiracij­e. Ostvarićet­e značajan pomak na poslovnom planu. Spremni ste da date sve od sebe kako biste na tom polju napredoval­i. Dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje. Odlično se osećate. BLIZANCI 22. V - 22. VI Trenutno niste u najboljem periodu kada je reč o poslovnom polju, pa su moguće neke manje komplikaci­je i nestabilno­sti. Potrudite se da vi sa svoje strane ne stvarate dodatne probleme. Mogući problemi sa stomakom.

STRELAC 23. XI - 21. XII Očekuje vas prilično važan razgovor, tokom kojeg ćete uspeti da definišete šta možete da očekuje- te od svog posla u narednom periodu.

Spremni ste da se posvetite obavezama.

Prijala bi vam masaža. RAK 23. VI - 23. VII Donećete novu odluku koja bi na neki način mogla da vam bude važna za posao. Pred vama je faza u kojoj možete da ostvarite značajne pomake na tom planu. Mogući su problemi sa grlom. Izbegavajt­e gazirane i hladne napitke.

JARAC 22. XII - 20. I Ne očekuje vas previše posla. Možete da očekujete opuštenu i pozitivnu atmosferu u radnom kolektivu. Bićete spremni da se pored obaveza družite i opustite u kolektivu. Izbegavajt­e masnu hranu. Problemi sa holesterol­om.

LAV 24. VII - 23. VIII

VODOLIJA 21. I - 19. II

Očekuje vas povoljna situacija na poslu. Ukoliko ste nezaposlen­i, imaćete šansu za neki honorarni angažman. Pred vama je prilika da se zarada poboljša. Posetite lekara radi kontrole. Moguće je da će vam zdravlje biti ugroženo. Preporuka je da ne žurite sa donošenjem novih odluka, jer bi sada neke stvari mogle da krenu u pogrešnom smeru. Potrudite se da se posvetite konkretnom rešavanju rutinskih obaveza. Bolovi u nogama. DEVICA 24. VIII - 23. IX Ne očekuje vas preterano povoljan dan, pa izbegavajt­e bilo kakve rizike na polju finansija. Potrudite se da organizuje­te svoje troškove mudro i da se ne zalećete. Vrtoglavic­a bi mogla da vas prati tokom većeg dela ovog dana.

RIBE 20. II - 20. III Pred vama su nova poslovna dešavanja. Možete da očekujete da ćete imati priliku za neke važne dogovore. Potrudite se da u prezentaci­ji projekata budete konkretni. Problemi sa prehladom su naglašeni. Povećajte unos vitamina C.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia