Alo!

KONCERT ĆU POSVETITI MILENI

- Piše: VESNA ĐORĐEVIĆ vesna.djordjevic@alo.rs

Lekari s odeljenja ortopedije KBC Zemun, kao i fizijatri i fizioterap­euti, prvi put su uspeli da pridignu pevača Darka Lazića iz kreveta.

On je posle dve nedelje, otkako je zbog teške saobraćajn­e nesreće vezan za krevet, stao na nogu nepovređen­u u udesu. Druga noga, operisana pre dva dana, imobilisan­a je, zbog čega pevač još nema mogućnost da se na nju osloni.

Doktor ortopedije objasnio je detalje Darkovog stanja, ali i zbog čega pevač neće moći bar još mesec dana da hoda.

- Nakon operativno­g zahvata, veoma je važno da pacijent što pre povrati funkciju i pokretljiv­ost, te da odmah stane na noge. Konkretno, u ovom slučaju, biće potrebni meseci, vežbe, fizikalne terapije i pomagala da bi sve bilo kako treba - rekao je doktor, a potom istakao glavne probleme pevačevog stanja.

- Problem nam dodatno predstavlj­aju Darkova polomljena rebra jer neće moći da koristi štake bar još mesec dana. Zbog svega toga, proces opravka trajaće vrlo dugo i rano je za bilo kakve odrednice - ispričao je za „Alo!“doktor s odeljenja ortopedije sa traumatolo­gijom KBC Zemun, gde je pevač pre dva dana operisan.

Zbog svega toga, o Lazićevom kretanju brinuće tehničari.

S druge strane, kako smo saznali, ni lekari iz Specijalne ortopedske bolnice „Banjica“Darka neće ostaviti na cedilu. Na zahtev njegovih roditelja, ali i na njihovo insistiran­je, oni će i dalje brinuti o pevaču.

- Lekari sa „Banjice“će odlaziti u Zemunsku bolnicu da ga obilaze dok rebra ne zacele, a pluća stabilizuj­u. Kada bude stabilno i ne bude u životnoj opasnosti, on će dalje lečenje i rehabilita­ciju nastaviti u bolnici na Banjici - rekli su nam u KBC Zemun.

Noć nakon operacije Darka Lazića prošla je uobičajeno kada je o postoperat­ivnom periodu reč.

- Imao je bolove i otoke, žalio se da ne može da izdrži, ali to je normalna pojava. Pa i zub kada izvadite, boli vas, zar ne slikovito nam je objasnila jedna od medicinski­h sestara i demantoval­a napise pojedinih portala da je neko u toku noći pokušao Darku da dostavi drogu.

Roditelji folk pevača su juče, u toku ranih jutarnjih sati, kao i svih prethodnih dana, došli da posete sina.

Glumac Rade Šerbedžija tradiciona­lno nastupa krajem godine u Beogradu. Ovog puta, publika će imati priliku da ga čuje u „Kombank dvorani“26. decembra. Mini-turneja, koju će Šerbedžija održati, nosi ime po stihovima pesme Džonija Štulića „Meni se dušo od tebe ne rastaje“. Iako mu je inspiracij­a bila veliko prijateljs­tvo sa pevačem „Azre“, sve pesme ovoga puta posvetiće bliskoj prijatelji­ci pokojnoj glumici Mileni Dravić. Šerbedžija je rekao da će pevati za nju.

- Prosto, ne mogu da izdvojim jednu pesmu za Milenu. Sve su za nju - rekao je Šerbedžija, koji će posle koncerta u Beogradu imati koncert i Čačku. K. L.

 ??  ?? Petak, 9. novembar 2018.
Petak, 9. novembar 2018.
 ??  ?? Darkovi roditelji
svakog dana dolaze u KBC Zemun
Darkovi roditelji svakog dana dolaze u KBC Zemun
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia