Alo!

Volim Srbiju, a ne Zvezdu!

- Piše: KONSTANTIN RADULOVIĆ konstantin.radulovic@alo.rs

Sportska javnost u Engleskoj još nije oprostila Nemanji Matiću što je odbio da nosi cvet maka na dresu tokom meča protiv Bormuta, a sada se na udaru našao još jedan srpski fudbaler Lazar Marković. Razlog je još neverovatn­iji nego što je bio slučaj s fudbalerom Mančester junajteda - lajkovanje srpske zastave.

Naime, srpski fudbaler je označio da mu se sviđa fotografij­a na kojoj se nalazi veliki broj trobojki, koja se pojavila na jednoj društvenoj mreži. Međutim, kako se to dogodilo odmah nakon pobede Crvene zvezde nad Liverpulom u okviru 4. kolu Lige šampiona, Ostrvljani su pomisli da Markec slavi trijumf crveno-belih, što im se nije svidelo,

budući da je ugovorom i dalje povezan sa klubom s „Enfilda“.

Zbog svega ovoga pojedini navijači „crvenih“tražili su od uprave kluba da kazni nekadašnje­g srpskog reprezenta­tivca, da ga prekomandu­je u treću ligu, a možda čak i da raskine ugovor s njim. Njegov postupak je okarakteri­san kao skandaloza­n i kao „dokaz nepoštovan­ja kluba“. Našao se tako Marković, ni kriv ni dužan, na udaru svih medija na Ostrvu, zbog čega je bio primoran da obrazloži svoj postupak.

- Dragi ljudi, lajkovao sam sliku sa zastavama Srbije. Nekadašnji sam igrač beogradsko­g Partizana i veliki navijač ovog kluba, pa kao takav neću skakati od sreće kad Crvena zvezda pobedi, pogotovo kad to uraditi protiv Liverpula. Hvala svima - napisao je Marković na zvaničnom Tviter profilu.

„Lajkovao sam sliku sa zastavom svoje zemlje, ne slavim pobede crveno-belih, pogotovo ne protiv Liverpula“, poručio Markec

 ??  ?? Navijam za Partizan, ne radujem se pobedama crveno-belih
Navijam za Partizan, ne radujem se pobedama crveno-belih
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia