Alo!

Baš me briga za hejtere, mene svi vole!

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Fudbaleri hrvatskog Dinama proslavili su pobedu nad Spartakom iz Trnave uz kolce i pesme Mitra Mirića. Polugoli fudbaleri skakutali su po svlačionic­i glasno pevajući: „Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine“. Od protivnika na terenu su definitivn­o superiorni­ji, ali od onih kojima smeta to što pevaju srpske pesme, čini se da još nisu.

Naime, oni, koji osporavaju sve što dolazi iz Srbije, napali su fudbalere Dinama i poručili im da se presele iz Hrvatske, ako planiraju da pevaju srpske pesme.

- Kolo i cajke... Zagreb. Nikad toga nije bilo. Repka isto. Pa valjda ni u srpskoj reprezenta­ciji nema toliko cajkaša koliko ovde. Užas. Zove se Dinamo al’ to sa starim Dinamom i Zagrebom nema nikakve veze - glasio je jedan od komentara, a onda su se nizali komentari poput:

- Čiji je Dinamo? Odakle je? pitao se drugi, a bilo je i komentara poput: „Seljaci“.

Folk pevač Mitar Mirić, čije pesme pevaju i kog obožavaju fudbaleri iz Hrvatske, za „Alo!“

kaže da će uvek biti dokonih ljudi, koji osporavaju sve što dolazi iz Srbije.

- Samo vam mogu reći da mene Hrvati vole. Nikada nisam saznao šta je to što ja imam, a oni vole, ali jedno je sigurno - u Hrvatskoj imam najviše posla. Pored pesme „Ne može na niko ništa“, Hrvati vole i onu moju „Ciganče, ciganče, da ti kupim zlatno lanče…“- kaže Mitar za „Alo!“i dodaje:

- Moje pesme inače vole svi fudbaleri, a posebno „orlići“. Pa, kad je bilo Svetsko prvenstvo 2015, Mitrović i ekipa su prvo došli kod mene kući, pa tek nakon toga su otišli u Skupštinu. Sjajno smo se proveli, ja njih obožavam, a i oni mene - kaže Mitar za „Alo!“.

Folker za „Alo!“poručuje da ga ne dotiču negativni komentari, jer on najviše nastupa u Hrvatskoj, što je dovoljan dokaz njegovog uspeha

 ??  ?? Fudbaleri Dinama lumpovali uz hitove
Mitra Mirića
Fudbaleri Dinama lumpovali uz hitove Mitra Mirića

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia