Alo!

MARIJANA, JE*ALA TE JE CELA CRNA GORA

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

„Mala, ja imam sise, du*e i auto od 50.000 evra, a tebe kre*u za pet evra, jeftina droco“, pričala je Blondi

Zonjićevoj

Suzana Perović, zvana Blondi, koja je preksinoć postala nova takmičarka „Zadruge 2“, krenula je da pravi haos čim je zakoračila u rijaliti. Mama Save Perovića je, naime, otkrila da je Marijina Zonjić prostitutk­a i da pruža seksualne usluge za male pare.

Čim je kročila na imanje, Blondi je skočila na Marijanu i uputila joj oštre reči. - Mala, lažeš, tebe celi Bar zna kao ku*vu, a cela Crna Gora zna da sam ja čestita i da ne lažem. Zarađivala si po šest i po hiljada dinara, išla si po gradovima i svi su te je*ali. Ti si, Marijana, prava ku*vica. Je*ala te je cela Crna Gora, nikad nisi birala s kim ćeš - pričala je Blondi prvo Marijani, a onda i ostalima.

- Ona je biseksualk­a - može sa muškarcima, a može i sa ženama, samo da joj plate - urlala je

na sav glas Suzana, dok je Marijana pokušala da se odbrani, ali joj to nije pošlo za rukom, a Blondi je samo ređala uvrede.

- Tebe je je*ao i moj sin Savo, ti si najgora od svih. Ti se hvališ kako te drugi je*u. Moliš za pare, duguješ mi trista evra - vikala je Blondi, a Zonjićeva je na kraju jedva smogla snage da joj odgovori.

- Blondi, tebe svi znaju kao glavnu ku*vu u Crnoj Gori! Baš me interesuje odakle ti pare za te silikone i taj auto - ponavljala je Marijana, ali uzalud. Blondi nije prestajala s optužbama, pa je onda rekla da Zonjićeva prodaje telo za pet evra. - Imam silikonske sise, veštačko dupe i auto od 50.000 evra. Ja sam skupa riba, ne može mene svako da ima! Ti se kre*eš za pet evra, jeftina si, mala droco - tvrdila je Suzana i otkrila ukućanima da je ovo samo početak i da će tek da otkrije šta sve zna.

Posle zvaničnog upoznavanj­a s cimerima, Blondi je nastavila da iznosi Marijanin prljav veš.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia