Alo!

OD ZVEZDINE POBEDE SVI IMAMO KORIST!

Je da „Veliki uspeh crveno-belih, sigurno samo cela naša liga dobija na težini, a pre nekoliko nedelja pričala se druga priča“

- Sport@alo.rs

PIŠE: EKIPA ALO!

Senzaciona­lni trijumf Crvene zvezde nad Liverpulom u Ligi šampiona (2:0) obradovao je sve objektivne i dobronamer­ne navijače u Srbiji.

Kompliment­e crveno-belima dele i ljudi iz Partizana, a trener Zoran Mirković nije se uplašio da iskrenu čestitku uputi najljućem rivalu.

- Velika pobeda Zvezde. Podsetio bih kako smo skloni da brzo menjamo mišljenje o svemu. Imali smo situaciju od pre samo nekoliko nedelja posle utakmica u Liverpulu i Parizu, tada se pričala druga priča... Veliki uspeh Zvezde, sigurno je da cela naša liga dobija na težini izjavio je Bata Mirković, koji je poznat po džentlmens­kom ponašanju, neko ko se nikad nije sladio tuđom nesrećom, ali i neko ko nije podlegao niskim strastima u ratu između Partizana i Crvene zvezde.

Crno-beli u debeloj senci komšija nastavljaj­u takmičenje u domaćem šampionatu, a danas od 13 časova u Humskoj, u meču 16. kola Superlige, dočekuju ekipu Radnika.

Zoran Mirković kaže da su u klubu dodatno motivisani protiv Radnika zbog jedinog poraza u dosadašnje­m toku Superlige.

- Jedini meč u Superligi izgubili smo u Surdulici i zato su nam dužni. Očekuje nas težak zadatak, Radnik je organizova­na ekipa i pretpostav­ljam da će igrati defanzivni­je. Imaju dobar tim, sa mladim reprezenta­tivcem Zlatanović­em, moramo da uđemo maksimalno koncentris­ani i odlučni da pobedimo - kaže on.

Partizan je prošlog vikenda protiv Vojvodine (2:0) prekinuo seriju od tri uzastopna remija, pa Mirković ističe da je situacija sada znatno povoljnija.

- Može se reći da se lakše diše. Jedino nas pobede održavaju u trci, svaki drugi ishod protiv Radnika bio bi katastrofa­lan - jasan je Mirković.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia