Alo!

@ivot, politika, sport

-

Nvić išta mi nije jasno, ali sve znam i sve mi je jasno. Zoran Marjano

ne može da se brani sa slobode kao optuženi za ubistvo. Delibašić je bio optužen za organizaci­ju ubistva, a na kraju osuđen za falsifikov­anje dokumenata. Slična priča je sa Jovanom Vukotićem. Ali... Sve to ima svoje. Drugo, kriminalci i klanovi ne postoje. A ako oni i pomisle da postoje, dobiće momentalno po pi*ci... To je sve dobro i gledam indijance po Tv-ima kako nemaju pojma ni o čemu. Gledao sam bivšeg tužioca Vukčevića i Kandićku. Njemu kažem: „E, moj ti“. A njoj: „Evo ti đoka što ćes da dočekaš presude bezbednosn­im strukturam­a. Ide ti šipak. Ne može ti niko pomoći - ni svet, ni Gospod Bog, ni Sveti Petar. Mada znam više od tebe. I ne slutiš. Nataša“.

D alje, navijači su dovedeni u red. Nećete vi više politiku da vodite, od Tita vas nije niko kao sada doveo u red. Dalje, ja sam običan smrtnik, pošto me mnogi pitaju zašto ne idem nikada i ni kod koga na proslave. Eto, nisam bio ni na 11 godina novina „Alo!“. Ja se družim sa običnim svetom (ne volim poznate face, grozim se 99 odsto poznatih), a moji drugovi su Bata Kole, Neca, Gari, Š b c, Mali, Braco Komatina, Emir Srebrenica, Činčila, imenjak Dejan, Momčilo Milenković, Miroljub Petrović (ali ne taj neki fantomski bloger), Zlaja, Zdravković... Obični, mali ljudi, koji ne vole da se majmunišu u javnosti, ali su uvek tu za mene da mi pomognu ako zatreba. Jedina dvojica slavnih političara, s kojima sam prijatelje­vao, bili su Aleksandar Vučić i Dragan Đilas, i dvojica manje slavnih političara, ali davno slavnih - Voja Šešelj i Vuk Drašković. Od političara, prijatelj mi je samo Vlada Đukanović, a njegovo vreme, videćete, tek dolazi.

Novinare

poznate, a moje drugove ne spominjem. Nevažni su kao i sam što sam. Svi. Do jednog. Ali su mi dragi: Veljko Lalić, Zoran Panović, nekada Aca Rodić (a i sada, nego mislim nekada, jer se ne viđamo...), Dragan Vučićević... Mnoge sam ranije spomenuo, da se ne ponavljam. Zaboravio sam samo Dražu Petrovića. Meni greh na dušu, a njemu poruka - dublje sagledaj situaciju, razgovaraj sa čovekom i malo da te uputi u neke tajne koje ne znaš... Uzgred, hvala na pozdravima i podršci!

Š ta još reći, pa znao sam da Rasim Ljajić neće otići iz Vlade (i njega pozdravlja­m i zahvaljuje­m se na pozdravima iz jula 2017. i poručujem mu: „Samo polako i bez nervoze, biće sve ok, radi svoj posao“), ali meni je Vojislav Šešelj davno dao prvi hleb (nije bio baš izdašan tada, ali hvala mu i na tome sada), a i simpa mi je čovek oduvek. Vojo, znam sve. Kapu ti skidam za 12 godina, indijanci koji to nisu proživeli, ne znaju šta je pakao. Imaš od mene gratis dozvolu da radiš sve što hoćeš. Dobro radiš. Sve je ok i nema zime.

 ??  ?? Piše: Dejan Anđus,
novinar
Piše: Dejan Anđus, novinar

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia