Alo!

Sve mi je jasno

-

N e znam šta bih još dodao, pa sve sam rekao više puta. Dosadan sam i sebi samom. Aleksandar je tata. Sve je pokrio. Celo biračko telo. Desni centar, levi centar, ekstremnu desnicu, ekstremnu levicu i nas - normalce iz srednje sredine. Draganu na raspolagan­ju ostaju samo apstinenti, ali apstinenti su večiti apstinenti i nemaju šansu još 20 godina. Prema mom mišljenju, Dragan je trebalo da bude premijer i najbliži Aleksandro­v saradnik. Ali, splet okolnosti, događaja, razloga doveo je do sadašnjih nepomirlji­vih pozicija. Videćemo, uostalom. Istorija se piše svakog novog dana.

Z atim, ne mogu reći da nije interesant­no, ali čisto sumnjam da će moj bivši drug i, ipak, nebitan indijanac Srđan Kopernikus zaraditi 200 milki evra!? Taj film se neće gledati. Tu su se neki zatrčali i zaleteli u komentaris­anje te prodaje i kupovine. He- he. Niste upućeni, mnogi, mnogi, mnogi... To više potpada pod moju stalno ponavljanu tezu (a ona je više od teze) - mnogi, mnogi su dovedeni u red i tek će biti. Samo još jedna rečenica, pa zar Srđan nije već prodao „Kopernikus“još pre skoro tri godine? A? I to neprijatel­ju... Da ne pričam dalje. He-he. Pa šta to bi sada... A?

I mao bih još mnogo da pišem, da brbljam u papir - kako je Verica Barać, za života, služila Koštuničin­oj ekipi i Dinkiću, a protiv DS-A, pa ju je Miki Rakić posle dovodio u red raznim metodama. Ovo mi palo na pamet, pošto gledam upravo kako se i mrtva obraća na TV-U.

J a, lično, u penziji sam, ali čekam neke rasplete. Imam i ja spisak prevaranat­a i bitangi koje ću dovesti u red. I to službenim putem, ako bude sve kako treba da bude. Ovo sam onako uzgred nagovestio.

Zatim,

gledao sam koleginicu Oliveru Miletović, gostovao joj Mastilović, vlasnik „Filipa Višnjića“, izdavač. Mastilović­u, Mastilović­u... Mnogo si strana promenio. He-he. Podržavaš Dodika, ali u jednoj rečenici ti se omaklo, te si kritikovao predsednik­a Vučića, a? Primetio sam je, nema lisice kao što sam ja, da mi nešto promakne, ako rešim da gledam emisiju, pa makar i na indijanca i ulizicu sat izdvojio.

Čekamo zvanične rezultate iz Srpske. I dalje.

Čekamo.

I vaniću, iako imaš moju podršku, poruka:

„Oreči ljudski, bre, onu svoju nadgradnju na petom spratu usred centra mog rodnog grada Beograda, bre. Doduše, nisi jedini, ali napraviste ciganske šatre od ovog grada. Sve bih vam srušio nadgradnje, da sam vlast“. Ali, nisam. Možda ću biti, a možda i neću, ko to zna. Ipak, moja prognoza je da

Mile neće ući u Sarajevo. Pozdrav do sledećeg vikenda, narode!

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia