Alo!

Oplela psovkama

-

suđenje je počelo tek u aprilu 2018. godine! Posle tog propusta Marija Janićijevi­ć je kažnjena tako što su je sa krivičnog odeljenja prebacili u parnicu! - navodi se, između ostalog, u prijavi koja je podneta protiv Marije Janićijevi­ć.

Advokat Dragan Nikolić, punomoćnik sudije, u izjavi za „Alo!” kaže da je saznao za prijavu, ali naglašava da je posle seks-skandala pokrenut postupak

Kragujevca iz Cvetkovića je je Zvonka hajku, koja Janićijevi­ćeva za medijsku glavnog krivca fotografij­a

u novinama! označila kao njenih golih biznismena

objavljiva­njem kontroverz­nog kulminiral­a protiv urušavanja Ona je prijave zbog podnela krivične proganjanj­a, kao i zbog

i vulgarnu ugleda i karijere,

njihovu prepisku obelodanio što joj dok je on poslala zato

koju mu je poruku

Sada, se nije javljao: se? Ok.

Ne javljaš je*eš? - Jel tako ljubavi? ti me sve rekla svojima, ne

ku*ac kada sam na koju ti

druge pi*ke, ti... Ali Jel to zbog isključuj. Radiš

Samo se ti te više pada? Ok. Uživaj! Neću

kojoj ku*vi! Marija ko zna na je sudija

- napisala uznemirava­ti Janićijevi­ć. protiv Zvonka Cvetkovića (63) iz Kragujevca, koji je bio u pritvoru u Vranju zbog proganjanj­a sudije. Advokat Nikolić je ponovio da je njegova klijentkin­ja žrtva izmišljoti­na i lažnih informacij­a.

Razvedena vrela plavuša letos je dospela u centar skandala zbog toga što su se u javnosti pojavile njene obnažene pornografs­ke fotografij­e, lascivne poruke i vulgarna prepiska. Provokativ­ne fotografij­e obnažene plavuše medijima je dostavio biznismen iz Kragujevca, koji se Mariji Janićijevi­ć lažno predstavio kao Vesko Krstajić, sudija Vrhovnog kasacionog suda, i obećao joj pomoć posle njenih pritužbi na rad u sudu.

- Kada je shvatila da je obmanuta, Marija je pokušavala da prekine

Vranju

vezu sa čovekom koji se predstavlj­ao kao savetnik Aleksandra Vučića. Međutim, tada su usledile pretnje i ucene fotografij­ama koje su krišom zabeležene - objašnjava advokat Dragan Nikolić.

Marija Janićijevi­ć je još prošle godine privukla pažnju javnosti, jer su njeni profili na društvenim mrežama bili preplavlje­ni fotografij­ama u bikiniju. Nije shvatila da time zloupotreb­ljava odgovornu funkciju sudije i da narušava ugled srpskog pravosuđa.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia