Alo!

Marija se ubila ZBOG LJUBAVI?

Marijina majka An Mari Alves Ćurčić, koja je poznata TV novinarka, i otac Đorđe Ćurčić, muzičar iz „Del Arno benda“, pronašli su beživotno telo svog deteta u stanu u kojem je živela

- Pišu: S. ANDRIĆ i A. KALPAČINA

Marija Ćurčić (25), voditeljka i model, ćerka novinarke „Al Džazire“i nekada TV Studija B An Mari Alves Ćurčić i muzičara „Del Arno benda“Đorđa Čurčića, u nedelju, 11. novembra, oko 23 časa izvršila je samoubistv­o u iznajmljen­om stanu u centru Beograda.

Marija se, kako saznajemo, popela na stolicu i obesila kaišem o gelender na galeriji stana u kojem je živela...

Kako „Alo!“saznaje, Marija Ćurčić je nedavno raskinula dugogodišn­ju ljubavnu vezu i taj raskid je veoma teško podnela.

Nije ostavila oproštajno pismo, a njeni roditelji su van sebe jer njihova ćerka pred njima nije pokazivala da ima bilo kakve probleme koji bi je naveli na samoubistv­o. Beživotno Marijino telo pronašli su upravo njeni roditelji, zajedno sa policijom, koju su sami pozvali, jer se Marija dva dana nije javljala na telefon. Marija ima i mlađu rođenu sestru, koja je van sebe od boli.

Marija je bila jedna od najpoznati­jih beogradski­h klaberki, model i devojka koju će svi pamtiti kao nasmejanu, veselu i uvek spremnu za provod. Bila je lepa i uspešna. Ova devojka egzotičnog izgleda studirala je odnose s javnošću na privatnom fakultetu, a za sebe je govorila da je Afrosrpkin­ja. Rođena je 15. avgusta 1993, bavila se novinarstv­om, modelingom, a bila je i PR… Govorila je svojevreme­no o svom teškom detinjstvu jer je kao devojčica imala poteškoća da kao drugačija - sa kovrdžavom kosicom i tamnijom puti - bude prihvaćena. Njen deda, otac An Mari Alves Ćurčić, bio je ambasador Konga u Jugoslavij­i i upoznao lepu Srpkinju kojom se oženio:

- Deda je bio ambasador, upoznao je moju baku, koja je isto Srpkinja, i tako je nastala moja mama - ispričala je nedavno Marija.

Sa samo 17 godina na lokalnom MTV kanalu Marija se oprobala u ulozi voditeljke. Takođe, bila je i promoterka, organizato­rka i gošća mnogih gradskih dešavanja.

- MTV asistent, pa onda voditelj

i PR lice festivala Exit … Akcenat mi je na đuskanju i dobrom provodu, a ne na besomučnom selfiranju i poziranju, što iz nedelje u nedelju sve veći broj ljudi ceni i ume da prepozna. Najveći san mi je da radim u muzičkoj industriji kao skaut za talente i menadžer u nekoj od vodećih svetskih muzičkih kuća. Zamišljam sebe kako idem po klubovima i barovima širom sveta u potrazi za svežim, fantastičn­im Dj-ovima i muzičarima. I da je moj dolazak u klub pompezno najavljen upravo zbog potencijal­nog „yes“sa moje strane“- govorila je nedavno Marija o svojim planovima.

Samo nedelju dana pre samoubistv­a, Marija je bila na putovanju, što je za „alo.rs“otkrila devojka koja je želela da ostane anonimna. Ćurčićeva se s društvom provodila u Rumuniji i ništa nije slutilo na to da će posle nekoliko dana sebi oduzeti život.

- Upoznale smo se na putovanju u Brašovu za Noć veštica. Bila je veoma prijatna, zajedno smo se sa grupom provodile, đuskale na žurki, išle na izlete, obilazile dvorce Transilvan­ije... Pričala je o budućim putovanjim­a, spominjala neke nove avanture. Zaista me je šokirala vest o njenom samoubistv­u! Ne mogu da verujem da je digla ruku na sebe! - priča izvor „alo. rs“i dodaje da je Marija bila poznata kao neko ko je živeo život punim plućima:

- Marija je inače bila poznata kao neko ko je voleo život, provod... Svako ko je izlazio po beogradski­m klubovima, znao je to. I pre našeg upoznavanj­a na putovanju, viđala sam je po gradskim dešavanjim­a i uvek je delovala veselo i čilo. I dalje ne mogu da verujem da je izvršila samoubistv­o.

 ??  ?? Marija se, kako saznajemo, popela na stolicu
obesila kaišem i o gelender na galeriji stana u kojem je živela...
Marija se, kako saznajemo, popela na stolicu obesila kaišem i o gelender na galeriji stana u kojem je živela...
 ??  ?? Stan u kome je Marija izvršila samoubistv­o
Stan u kome je Marija izvršila samoubistv­o
 ??  ?? Marija sa mamom An Mari i sestrom
Marija sa mamom An Mari i sestrom
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia