Alo!

ŠTA HOĆEŠ VIŠE OD MENE, OSTAVI ME NA MIRU!

-

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović započeli su romansu u rijalitiju „Zadruga 2“, koja je prekinuta čim je starleta napustila rijaliti, a pošto bivši sportista nije prestajao da joj izjavljuje ljubav preko društvenih mreža, rešila je da još jednom javno raskine s njim.

Stanija se sada oglasila na Instagramu isprovocir­ana Tomovićevi­m izjavama da njihova priča nije završena i da će se boriti sve dok se njihova ljubav ne pokaže kao iskrena i prava.

- Šta svi vi hoćete od mene? A i ti, Vladimire, šta više hoćeš od mene? Moja život, moja stvar, ostavite me na miru - napisala je Stanija na Instagramu i okačila fotografij­u Arijel, crtanog lika iz „Male sirene“, koja s krunom na glavi pokazuje srednji prst.

Podsetimo, pre nešto više od dve nedelje, Stanija je pokušala da raskine s Vladimirom Tomovićem, pa mu je dan nakon operacije, koju je imala u Americi, poručila da ne želi ništa da ima s njim.

- Stanija lično ovde! Prenesite Vladimiru da sam ga ja lično blokirala na Instagramu, da sam ja lično obrisala sve slike, snimke s njim i sve povezano sa „Zadrugom“! Recite mu da obriše sve slike i snimke sa mnom i da me više ne pominje! Da više ne zloupotreb­ljava situaciju i ljude u trenutku kada ne mogu da se oglasim! Eto mu svi vi, fanovi, podrška, sve! A na mene neka zaboravi! - napisala je Dobrojević­eva, ali njenu poruku Tomović ni tada nije uzeo za ozbiljno jer je optužio Stanijin PR tim da stoji iza njihovog raskida. O. Konatar

 ??  ?? Vladimir Tomović
Vladimir Tomović
 ??  ?? Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia