Alo!

Karađorđe i Ivana su bolesnici!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Karađorđe Subotić verio je Ivanu Vrbaški, majku Mine Vrbaški, u rijalitiju „Zadruga 2“, a slavlje je pokvarila njegova ćerka Aleksandra Subotić, koja je tokom ceremonije vrištala, plakala i lomila inventar. U nekom trenutku, Aleksandra je optužila Karađorđa da joj je uništio život, jer je njihove porodične odnose iskoristio u marketinšk­e svrhe, na isti način na koji je to uradila i njena majka pre nekoliko godina. Karađorđa „bolesnicim­a“.

- Veridbom je dokazano ko šta radi zbog marketinga. Ne vidim razlog niti smisao zbog kojeg je veridba morala biti emitovana na televiziji, osim njihove bolesne želje za člankom u novinama ili kadrom na malim ekranima. Aleksandri­ne optužbe neću da komentariš­em jer sam navikla na to da lupeta sve i svašta, pokušavaju­ći sebe da prikaze kao žrtvu - rekla je Ljuba, a potom se osvrnula na optužbe svog zeta Davida, da isto kao Karađorđe uništava ćerkin život i preko Aleksandri­nih leđa dobija marketing već godinama.

- Što se tiče botoksiran­og Davida, on, jadan, ne može, a da mene ne spomene. Izgleda da je kod njega sve veći strah od mogućnosti mog ulaska, pa se sve više trudi da ubedi ukućane kako ja ne valjam. Uostalom, neka malo komentariš­e svoju mamu landaru, koju je juče njen sin, a njegov brat Dejan, savršeno opisao u poruci koja je pročitana! Njegova mama landara bi dupe dala za članak i za minut na televiziji, a za to koristi čak i bebu Magdalenu. Njegove priče sve manje prolaze - zaključila je Pantovićev­a za „Alo!“.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia