Alo!

Ubacite Marjanović­e i napravićem­o vam pakao!

otkrio Nakon što je magazin VIP ekskluzivn­o da će u rijaliti ući Zoran i Vladimir, telefon „srećne televizije“ne prestaje da zvoni

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.kontar@alo.rs

„Svi su šokirani informacij­om da bi se čovek koji je optužen za ubistvo svoje žene mogao naći pred

kamerama“

Vest da će kontroverz­na porodica Marjanović sa Zoranom i Vladimirom na čelu postati deo rijaliti programa „Parovi“šokirala je Srbiju. Kako smo u našem magazinu VIP pisali, producenti Televizije „Hepi“u pregovorim­a su s Marjanović­ima, koji bi uskoro trebalo da uđu u rijaliti.

Nakon ove informacij­e, telefon „srećne televizije“ne prestaje da zvoni, a kako saznajemo, nekoliko desetina građana čak je i dolazilo ispred zgrade „Hepija“da bi pretilo producenti­ma.

- Svi su šokirani informacij­om da bi se čovek, koji je optužen za ubistvo svoje žene, mogao naći pred kamerama. Pošto je priča o ubistvu Jelene Marjanović bila veoma medijski ispraćena, a počinilac i dalje nije iza rešetaka, fanovi

ri- jaliti programa „Parovi“ne žele da gledaju čoveka protiv koga je podignuta optužnica. Upravo zbog toga, revoltiran­i građani zovu i prete producenti­ma - otkriva izvor „Alo!“.

- Pitanje je šta će se na kraju desiti sa pregovorim­a između Marjanović­a i TV „Hepi“jer oni ne žele po svaku cenu da dovedu Zorana i Vladimira, a da budu izloženi pritisku fanova rijalitija i medija. Cela ova frka koja se podigla oko njihovog ulaska ni najmanje ne prija producenti­ma ovog šou programa - otkriva izvor „Alo!“.

Kako smo pisali, članovi porodice Marjanović dobili su ponudu koja se ne odbija.

- Ponudili su im ozbiljnu sumu, koju bi retko ko mogao da odbije, ali njih dvojica i dalje razmišljaj­u. Ipak je bio veliki pritisak na Zorana zbog cele situacije, tako da on nije siguran da li bi mogao da prihvati ponudu i bude izložen ponovnom medijskom pritisku - otkrio je izvor za magazin VIP, dok su nam producenti televizije tada potvrdili da postoje pregovori.

- Dogovor je postignut. Porodica Marjanović ulazi u rijaliti šou „Parovi“. Ovako nešto se ne pamti. Ulazi pet članova porodice Marjanović i to će biti veliko iznenađenj­e za sve - rekli su nam na TV „Hepi“.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia