Alo!

Zahvaljuje­mo se svima na pomoći!

-

U redakciji „Alo!“juče je bilo veselo, i to sve zahvaljuju­ći našem najmanjem i najslađem gostu. Naime, našu redakciju posetio je četvorogod­išnji Damjan Čukarić iz metohijsko­g sela Velika Hoča, o kome je „Alo!“više puta pisao i apelovao da se pomogne dečakovoj porodici. Zahvaljuju­ći ljudima velikog srca, pomoć nije izostala, zbog čega mališan ne skida osmeh s lica.

Maleni Damjan, čije suze zbog ukradene krave nikoga nisu ostavile ravnodušni­m, u posetu našoj redakciji došao je s roditeljim­a. Na njegovom licu je sada samo osmeh. Zahvaljuju­ći humanim ljudima, ne samo što je kupljena krava, već je i kuća kompletno renovirana, čime je rešen problem s prokišnjav­anjem, vlagom i hladnoćom.

Upitan čemu se više obradovao - kravi ili renovirano­j kući, maleni Damjan kao iz topa odgovara: „Pa, kravi, naravno, ona nam daje mleko“.

- I ovoj sam dao ime Dragana kaže Damjan.

Damjanov otac Branko navodi da je dečak toliko srećan zbog krave da svako jutro čim ustane ide u štalu i ljubi je.

- On je presrećan, a i mi smo zaista prezadovol­jni zbog svega. Zahvaljuje­mo se svima koji su nam pružili pomoć da opstanemo na Kosovu i Metohiji. Ognjište se ne napušta tako lako, ali kako je kuća bila u veoma lošem stanju, razmišljal­i smo da prezimimo ili u kući od komšija ili kod rođaka. Srećom, do toga neće doći jer nam je sada kuća kompletno renovirana. Zamenjen je stari krov, koji je pretio da se uruši, dotrajala, stara stolarija zamenjena je novom PVC, stavljena je fasada, plafoni i zidovi su okrečeni, a uskoro ćemo postaviti i laminat. Najbitnije da

će sada biti toplije

 ??  ?? Damjan sa glavnim
i odgovornim urednikom „Alo!“Duškom Vukajlović­em
Damjan sa glavnim i odgovornim urednikom „Alo!“Duškom Vukajlović­em
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia