Alo!

Darko Kostić se otrovao hranom!

-

Darko Kostić se otrovao hranom? Poznati modni kreator nije se juče pojavio u Trećem osnovnom sudu u Novom Beogradu, gde mu se sudi za polno uznemirava­nje i posedovanj­e kokaina, jer se pojeo pokvarenu hranu!

To je juče u sudu saopštila Jovana Ralević, branilac Darka Kostića, navodeći da joj se on u ponedeljak uveče javio i rekao da je bolestan.

- Loše mu je od neke hrane, ima stomačne tegobe i dehidrirao je. Sinoć mi se javio i rekao da ima mučninu i da povraća. Obećao je da će mi se javiti do suđenja, ali to nije učinio. Pre nego što sam došla u sud, zvala sam ga, ali nije odgovarao na moje pozive. Rekao je da će se pojaviti ako mu prođu stomačni problemi - istakla je Jovana Ralević. Sudija Tanja Trkulja Vasić naredila je da advokat u roku od tri dana sudu dostavi potvrdu o zdravstven­om stanju kreatora, a ukoliko to ne učini, Kostić će na naredni pretres biti priveden. Kako saznajemo, njemu će poziv biti upućen preko policije ili poštom. Darku Kostiću se na teret stavlja polno uznemirava­nje, nedozvolje­no držanje opojne droge, kao i omogućavan­je uživanja opojnih droga. Kostić je u pritvoru bio više od mesec i po dana, 22. juna je bio uhapšen po prijavi maloletnik­a L. J. (15) za polno uznemirava­nje.

Pritvor mu je ukinut kada je ispitivanj­em poslednjeg svedoka okončana istraga. Posle toga je Treće osnovno javno tužilaštvo podnelo optužni predlog kojim Kostića tereti za polno uznemirava­nje L. J. (15) i mladića B. Š. (22). Suđenje je odloženo za 5. decembar, kada Kostić treba da iznese svoju dobranu. D. Ć.

 ??  ?? Darko Kostić
Darko Kostić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia