Alo!

MARIJA NAPISALA: Srešćemo se ponovo!

-

Samoubistv­o mlade srpske manekenke i TV voditeljke Marije Ćurčić potreslo je javnost u Srbiji, a oni koji su je poznavali oprostili su se od nje emotivnim porukama.

Marijin bivši dugogodišn­ji dečko Aleksandar objavio je na Instagramu potresni crtež, koji mu je, kako saznajemo, manekenka ostavila.

Ona je na koverti nacrtala Aleksandra i sebe u krevetu, a iznad crteža napisala repliku iz poznate serije „Sto“, koja glasi „Srešćemo se ponovo“, a koju likovi u seriji izgovaraju kada neko umire.

I njena najbolja drugarica Milica izrazila je tugu zbog ogromnog gubitka i u otvorenom pismu se oprostila od Marije.

- Ej, ti, mala čupava... Ljuta sam na tebe, znaš? Mnogo. Ljuta jer nisam ni u ludilu mislila da neću imati priliku da te bar... bar još jednom najjače zagrlim dok nam se kose upliću. Ljuta sam jer nisam imala bar još jednu priliku da ti kažem da si imala i da ćeš zauvek imati ljude koji te vole i koji se trude da isprate tvoj nimalo lak tempo i pruže ti ljubav. Ljubav koja ti je bila potrebna. Jer si velika. Jer si najbolja osoba koju sam znala. Ljuta sam mnogo. Ponoviću ti to milion puta i znam da me sada tamo negde, u šljokičavo­m polju, okružena jednorozim­a i dugama, čuješ i smeškaš se onako ono tvoje, kad znaš da si jako zas*ala - napisala je ona, a potom nastavila:

- Vidimo se već negde u budućnosti, na nekom lepšem mestu punom svih stvari koje voliš, koje volimo. I molim te da me čekaš, jesi čula? Nemoj da mi zapališ na tamo neki Zanzibar, samo zato što te je mrzelo da me čekaš. Bićemo mi opet nekad zajedno, verujem u to. Ćao, najslađi mafinu na planeti. Voli te, Mili - završila je u pismo prijatelji­ca. K. Lazarević

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia