Alo!

„Poludeću bez seksa, Elvine, uzmi me!“ Voljenka je tražila večeru, vino i latice ruža koje bi mogla da pospe po krevetu

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Voljenka Ilić već nedeljama vrlo teško podnosi što nema seksualne odnose u „Parovima“, zbog čega je, kako saznajemo, od produkcije tražila da joj obezbede sobu u kojoj će seksualno iskoristit­i dvadeset godina mlađeg cimera, pevača Elvina Kadrića.

Kako saznajemo, sve je počelo kada je Kadrić pred svima priznao da je imao seks sa ženom od šezdeset i tri godine, što je Ilićeva shvatila kao zeleno svetlo.

- Pre nekoliko dana, Elvin je pred svima rekao da mu je najbolji seks bio sa ženom u sedmoj deceniji i od tog trenutka Voljenka radi sve da ga osvoji. Više nego bilo kome u kući joj fali seks i došla je do te tačke kada ne može da izdrži. Zbog toga je već dva puta razgovaral­a s produkcijo­m i zahtevala da joj daju sobu bez kamera kako bi mogla da uživa sa Kadrićem - priča izvor i otkriva da Voljenka ima strah od majke, za koju je u nekoliko navrata pričala da je vrlo stroga i da je izbacuje iz kuće.

- Iako se produkciji sviđa ideja da se između Voljenke i Elvina odigra seks, ipak bi želeli da se taj trenutak dogodi pred kamerama. Ona je objasnila da ima neverovata­n strah da će je se majka odreći ako se snimak pojavi u javnosti i pristala da javno prizna seks, ali da ne želi da ih svi gledaju

- kaže izvor i ističe da Elvin i ne sluti šta mu se sprema.

- Elvin jeste bacio nekoliko udica i na neki način počeo da flertuje s Voljenkom, ali ne zna ništa o njenim zahtevima kazanim produkciji.

Nije da se i on nije žalio da mu fali seks, pa se sigurno neće puno buniti kada mu Voljenka bude rekla za iznenađenj­e priča izvor i ističe da Ilićeva ne gleda pevača kao seks-šemu već želi da započne romansu.

- Osim što je Voljenka tražila sobu, tražila je i večeru, vino i latice ruža, koje bi mogla da pospe po krevetu. Samim tim, jasno je da ne želi samo seks, već želi da im priredi romantično veče.

Ako do seksa dođe, sigurno će joj isti biti potreban na duže staze, zbog čega na sve načine želi da ga osvoji. Rijaliti će trajati dugo, a njoj je potreban neko da redovno zadovoljav­a njene potrebe - zaključuje izvor

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia