Alo!

SAIGRAČI MATIĆU OKRENULI LEĐA!

SKANDAL U MANČESTER JUNAJTEDU Fudbaleri i stručni štab „đavola“ nezadovolj­ni jer Murinjo i dalje veruje Nemanji. Treći gol Sitija prelio čašu

- Vladimir.zogovic@alo.rs

Ugledni britanski dnevnik „Tajms“prenosi vest da su fudbaleri Mančester junajteda nezadovolj­ni činjenicom da menadžer Žoze Murinjo i dalje bezrezervn­o veruje njihovom saigraču Nemanji Matiću, uprkos navodnoj lošoj formi srpskog reprezenta­tivca, koja je kulminiral­a u porazu od Mančester sitija (3:1) s nekoliko kobnih grešaka.

Nemoć „crvenih đavola“u gradskom derbiju podigla je tenzije u svlačionic­i engleskog velikana, pa se, kako kažu, Matiću na dušu stavlja greška kod trećeg gola „građana“, kad je dozvolio Ikaju Gundoganu da mu se prikrade iza leđa i bez problema postigne pogodak. U daljem tekstu navodi se da su pojedini igrači Junajteda, čija su imena ostala pod velom tajne, zamerili portugalsk­om stručnjaku što je brazilskog fudbalera

Freda sklonio iz ekipe posle blede partije protiv Bornmuta, ali da ne želi isto da uradi sa Srbinom. Engleski medij pod „ekskluzivn­o“dodaje da takav stav ima dobar deo svlačionic­e tima s „Old Traforda“, plus neki od članova stručnog štaba, zbog čega će Murinjo imati ozbiljne poteškoće da zaštiti jednog od omiljenih igrača. Inače, upravo je Gospodin Posebni insistirao na transferu Nemanje Matića, kada je klupu Čelsija pre nekoliko sezona zamenio onom u Mančester junajtedu. Dok je momak s Uba takođe iz redova „plavaca“prešao među „crvene đavole“.

Osim toga, Matić je prethodnih dana bio na udaru ostrvske javnosti zbog toga što je odbio da na dresu nosi cvet maka, kojim se odaje počast britanskim vojnicima nastradali­m u Prvom svetskom ratu, ali i poginulim Englezima koji su se borili u sastavu NATO.

 ??  ?? Murinjo će imati ozbiljne poteškoće da zaštiti Matića Sledeća stanica možda Liverpul:
Mitrović
Murinjo će imati ozbiljne poteškoće da zaštiti Matića Sledeća stanica možda Liverpul: Mitrović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia