Alo!

Vidim sebe u Pavkovu

HUSREF MUSEMIĆ, BIVŠI ZVEZDIN CENTARFOR, ZA ALO!:

- Zeljko.vujicic@alo.rs

„Igra veoma dobro glavom, samo je korpulentn­iji od mene. I skroman je momak,

a takve volim“

Centaršut, trzaj glavom i - gol! Takav je, po običaju, bio epilog kad se lopta s krila uputi Husrefu Musemiću. Tako je i sad kad se „gađa“Milan Pavkov. Svejedno, golmanima nema spasa.

Poređenje nekadašnje­g i aktuelnog centarfora prvaka Srbije svakako ima uporište u stilu igre pred mrežom suparnika. Mnogi zvezdaši, kad vide Pavkova u šesnaester­cu, pomisle na Musemića. Pa još kad „sevne“gol glavom... To što u njemu vide sadašnjeg Zvezdinog junaka prija, veli nam u razgovoru za „Alo!“, i samom Husrefu Musemiću.

- Pročitao sam da i Terziću, Zvezdinom direktoru, Pavkov podseća na mene. Drago mi je zbog toga, jer to je dokaz da sam ostavio neki trag na „Marakani“. Drago mi je da me se sećaju - priča Musemić.

 Da li i vi vidite sebe u Pavkovu?

- Pa vidim. Igra veoma dobro glavom, kao ja svojevreme­no. Samo je korpulentn­iji od mene. Čujem da je skroman momak, a ja volim skromne - dodaje aktuelni trener Sarajeva.  Iznenađuje li vas njegova eksplozija u Ligi šampiona?

- Ne baš. Pratio sam ga još dok je igrao u Radničkom. Pratim, inače, Superligu Srbije. A ovi golovi Liverpulu, kako ih je zabio! Svaka čast.

 Zvezdi su doneli istorijsku pobedu, a njemu? - Podjednako su važna i za njega. Dao ih je na velikoj utakmici, velikom protivniku, nadam se da će mu pomoći. Mogu da mu budu odskočna daska za veliku karijeru. Samo da nastavi da se ponaša normalno i živi sportski. Jer ko god želi da ostvari nešto veliko u sportu, mora tako, i da puno radi, a onda će mu se taj rad isplatiti. Ja Pavkovu lično želim sve najbolje - poručuje u razgovoru za naš list Husref Musemić, bivši Zvezdin ubojiti centarfor.

 ??  ?? Husref Musemić Majstorska igra
glavom: Gol Pavkova „redsima“
Husref Musemić Majstorska igra glavom: Gol Pavkova „redsima“
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia