Alo!

Ko ima u{i da ~uje, neka ~uje

-

A Sprečiti leksandar Đurđev, predsednik Srpske lige

lov na srpske lovce V erujem da će Bratislav Ćirković, novoizabra­ni predsednik Lovačkog saveza Srbije, uraditi za taj savez pozitivne stvari, koje će doprineti njegovoj afirmaciji, ali i vraćanju naše zemlje na zasluženo mesto u promociji i razvoju, pre svega lovnog turizma.

G ušenjem lovnog turizma pada i prihod od pruženih usluga organizaci­je lova, samim tim i PDV-A po tom osnovu, a smanjenjem broja turista, opada i potreba za dosadašnji­m brojem zaposlenih u lovno-turistički­m agencijama, jer je manji i priliv po osnovu poreza na zarade i doprinosa zaposlenih. Čak i neke nevladine organizaci­je, koje se navodno bave zaštitom životne sredine, vode medijsku kampanju u kojoj lovce iz Srbije predstavlj­aju kao negativce. Te NVO, koje finansira zapadna GMO industrija, fabrikuju lažne podatke o broju odstreljen­ih ptica. Zbog ovakvih manipulaci­ja javnosti, smanjuje se broj domaćih i inostranih lovaca, a na kraju će doći do zamiranja lovstva kao vrlo perspektiv­ne i profitabil­ne privredne grane. Smanjuje se i promet lovačkog oružja, municije i opreme za lov i prirodu, od kojih država ostaje uskraćena za PDV, ali zato, na drugoj strani, GMO misionari iz NVO „zaštitari“rade svoj biznis i stiču veliku imovinu.

D osta nam je iživljavan­ja od NVO žutih pataka i sličnih besmisleni­h i kvaziprava, kojima manjina teroriše većinu. Apelujemo da momentalno prestane lov na srpske lovce.

I zmenama i dopunama novog Zakona o oružju i municiji verujemo da će doći do boljeg i efikasnije­g funkcionis­anja ove oblasti, za šta se svesrdno zalažemo

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia