Alo!

KARLEUŠA BRUTALNO ODGOVORILA NA PROZIVKE RADIKALA Matori nesrećnik Šešelj NEĆE LIZNUTI Šerifović Marija pokazala mi je Ere porno-snimak zgadila Ojdanića, mi je život... MOJE SARMICE!

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Jelena Karleuša je za „Alo!“brutalno odgovorila na prozivke koje joj je uputio predsednik radikala Vojislav Šešelj! On je, naime, za pop pevačicu rekao da je dinosaurus koji ne zna da spremi sarme, a ona odgovara da je on zapravo njen najveći fan, ali istovremen­o i matori nesrećnik.

Karleuša se osvrnula na to što je Šešelj godinama vređa i istakla da će ga ako nastavi s uvredama, blokirati na društvenim mrežama. - Šešelj je definitivn­o moj najveći fan! Moram da proverim da li i ta matora budaletina ima Instagram profil, pa da ga blokiram. Šešelj je rijaliti zvezda, njegova relevaнtno­st se meri sa minus beskonačno i vreme je da on to prihvati. Nesrećnik matori - kaže Karleuša za „Alo!“.

Šešelj je za Karleušu rekao i da je „siguran da Jelena ni sarme ne zna da savija“, na šta se pevačica slatko nasmejala.

- Kada biste vi znali kako ja savijam sarme, pravim pasulj i gibanicu, kako ja kuvam, vi ne biste verovali. Na Šešeljеvu велику žalost, on nikada neće saznati kako ja pravim sarme - tvrdi pevačica.

Karleuša još ističe da nije Šešelj jedini „matori nesrećnik“i da su je jednako potresli snimci Ere Ojdanića na kojima se vidi njegov polni organ.

- Marija Šerifović mi je pokazala taj snimak, molila sam je da to ne radi... Učinila je to dok sam jela neku čokoladicu, zgadila mi je život... Priča kako je sjajan, a gladak! Matori perverznja­ci, treba neko ozbiljno da ih nauči pameti! Stvarno čovek ostane bez reči zbog takvih matorih budaletina. Ovo govorim jer sam majka dve ćerke, koje imaju deset i devet godina. Ne bih volela da ih sretnem negde, ne bi se oni dobro proveli kaže Karleuša i dodaje da bi neko ozbiljno morao da se pozabavi pedofilima u Srbiji.

- Zakon bi morao da štiti građane! A ako već država ne reaguje, onda treba da im neki baja baci koru od banane ispred nogu da im nikada više ne padne na pamet da budu perverznja­ci - priča pevačica koja oštro osuđuje Drljačinu izjavu da devojčice od trinaest godina možeš da platiš 50 evra i da sa njima radiš šta hoćeš.

- Da li je moguće da je neko to izjavio?! Ako stvarno postoji takva budaletina, ne bih volela da se nađe u mojoj blizini! zaključila je ona za „Alo!“.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia