Alo!

Lekari uspavljuju Darka da ne bi naudio sebi!

Osoblje KBC Zemun u strahu da bi folker mogao da učini nešto što bi ugrozilo njegovo trenutno stanje

- Piše: VESNA ĐORĐEVIĆ vesna.djordjevic@alo.rs

Folker Darko Lazić je i dalje na intenzivno­j nezi, gde se oporavlja od saobraćajn­e nesreće koju je doživeo pre skoro mesec dana. Lekari KBC Zemun pevaču su uspešno operisali butnu kost i stavili mu protezu u kuk, a ono što svima zadaje glavobolju, sada kada je glavna kriza prošla, jeste činjenica da Lazić doživljava svakodnevn­e napade usled narkomansk­e apstinenci­je.

Kako je „Alo!“prvi pisao, Darku su u krvi nakon udesa, pored alkohola, pronađeni i tragovi opijata, a s obzirom na to da već duži vremenski period koristi narkotike, sada je u ozbiljnoj krizi.

- Zaposleni u KBC Zemun svakodnevn­o prate njegovo stanje i trude se da Darku olakšaju boravak u bolnici. Pošto mu je život visio o koncu, a da se situacija sada promenila nabolje, oni žele maksimalno da isprate njegov slučaj i posvete mu se u potpunosti. Međutim, ono što sve muči jeste činjenica da je Darko nekoliko puta tražio od zaposlenih u KBC Zemun da mu daju „nešto“kako bi se smirio. Kada su videli da je situacija ozbiljna, te da Darko zaista ima ozbiljne krize jer su mu potrebni opijati, odlučili su se na radikalan korak - kaže izvor „Alo!“i otkriva o čemu se radi.

- Budući da i dalje ima ozbiljne bolove, a da ne prođe dan da ne traži neki opijat, lekari su rešili da mu daju sedative kojima ga umiruju i uspavljuju. Na ovaj korak su se odlučili jer se plaše da Darko u nekom trenutku ne poželi da ustane iz kreveta, a tada bi mogao još više da se povredi. Pošto je veoma nervozan i razdražlji­v, ovo je bila jedina opcija lekarima da ga smire da u trenucima krize ne bi možda naudio sebi - kaže izvor.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia