Alo!

Deca spavaju, a mi presrećni ćutimo! provod. izađemo u i ne Nosim naočare čaše njemu ne brojim

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Glumica Mirka Vasiljević sa suprugom, fudbalerom Vujadinom Savićem, ima troje dece, pa joj je slobodno vreme i te kako dragoceno. Za njih je romantika, kako kaže za „Alo!“, kada deca legnu da spavaju, a tada najviše vole da gledaju film i ćute.

- Dovoljno nam je romantična i predivna noć kada nam deca spavaju i kada možemo da radimo šta poželimo. Kod nas je kao na železničko­j stanici, ljudi dođu, prođu, uđu, izađu... Kada smo sami, najčešće gledamo film i ćutimo, a najvažnije je imati nekoga sa kim uživate i kada ništa ne govorite - iskrena je glumica, koja se navikla na razdvojeno­st od svog supruga.

- Pošto smo veoma dugo zajedno, a bilo je perioda kada je bio u inostranst­vu, zbog čega smo bili razdvojeni, naučili smo da cenimo zajedničko vreme. Znamo kako je kada nismo tu jedno za drugo i zato maksimalno koristimo vreme kada jesmo. Sada su sa nama često i njegovi saigrači, pa smo kao proširena porodica priča Mirka i objašnjava da je kada izađu vrlo dosadna.

- Kada noću izađemo zajedno, dosadna sam. Nosim naočare i ne pijem alkohol. Njega ne kontroliše­m, ne brojim mu čaše, ako on sa 28 godina ne zna da se ponaša, ne mogu ni ja da ga naučim. Pošto sam zbog dece često u patikama, kada se sredim za izlazak kaže mi da bih mogla češće tako da izgledam - kaže ona i ističe

da joj je kuvanje ipak draže od provoda.

- Navikla sam da kuvam i da budem posvećena haosu kod kuće. Volim da kuvam, znam da kuvam i nas petoro ne bismo preživeli svakog dana da ne znam. Naravno, nekada se nešto na brzinu spremi, naruči, negde odemo da jedemo, ali ručak obavezno imamo u kući. Gledajući majku i sestru, učila sam kako da funkcioniš­em. Sa Vujadinom sam od 19. godine i verovatno ne bismo bili zajedno da ga ne hranim dovoljno dobro - iskrena je Vasiljević­eva, koja je u poslednje vreme više nego ikada ponosna na muža zbog uspeha koji je sa Crvenom zvezdom postigao u Ligi šampiona.

- Ponosna sam na sve što je postigao u poslednje vreme. Na utakmicu sa Liverpulom smo otišli bez nekih prevelikih očekivanja, samo smo želeli da se ne obrukamo i da igrači ostave srce na terenu, što su i uradili. Iskreno, nismo se nadali pobedi, tako da je euforija bila još veća kada su pobedili. Kao navijač, nisam razmišljal­a smireno, već sam bila veoma srećna - priča glumica, koja zbog obaveza ne može da prati utakmice koje se igraju van Srbije.

- Mislim da je čestitka koju je dobio od mene odmah posle utakmice dovoljna, a on zna šta sam mu napisala. Odmalena sam vatreni navijač, ali neću ići na sledeću utakmicu. Ne mogu da pratim mečeve u inostranst­vu, jer nam je najstarije dete krenulo u školu. Imam obaveze oko toga, zaista ne mogu da odem i da me nema dva-tri dana - zaključuje Mirka za „Alo!“.

 ??  ?? Petak, 16. novembar 2018.
Petak, 16. novembar 2018.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia