Alo!

Savez za Srbiju regrutuje kriminalce!

Predrag Belić Baki, koji je izbačen iz SNS-A, našao je uhlebljenj­e u Narodnoj stranci Vuka Jeremića

- Piše: J. MARKOVIĆ redakcija@alo.rs

Savez za Srbiju nastavlja da okuplja ljude sumnjive prošlosti! Predrag Belić Baki, bivši lokalni šerif Alibunara, poznat kako po korupciona­škim aferama, tako i po pretnjama i nasilničko­m ponašanju, našao je uhlebljenj­e u Narodnoj stranci Vuka Jeremića.

On je na taj način postao član družine koju, između ostalih, čine i Željko Veselinovi­ć, koji je pretio premijerki Ani Brnabić silovanjem, te Srđan Nogo, koji je pretio i Aleksandru Vučiću i Ani Brnabić vešanjem na terazijama. Reč je o čoveku koji je godinama punio stranice dnevne štampe jer je njegova prošlost prepuna afera, hapšenja, nasilničko­g ponašanja i pretnji kojima je i te kako sklon.

Naime, Belića je pančevačka policija u julu ove godine uhapsila, po drugi put u razmaku od osam meseci, i to zbog slanja pretećih poruka direktoru JP „Gradska stambena agencija“u Pančevu. Čini se da je to samo vrh ledenog brega kada je o Beliću reč, jer je bio uhapšen i 18. decembra prošle godine zbog sumnje da je zloupotreb­io službeni položaj i, prema tadašnjim navodima MUP-A, sumnjičen je da je oštetio budžet Srbije, Vojvodine i lokalne samouprave za 247.295.928 dinara.

Međutim, ni to nije sve kada se radi o Predragu Beliću jer je, prema pisanju medija, bio hapšen u „Sablji” zbog dilovanja droge i iznuda. Prethodno je bio u zatvoru zbog pretnji i ugrožavanj­a bezbednost­i. Pride, protiv njega su četiri puta vođeni postupci zbog nezakonito­g držanja oružja i municije, ali nijednom nije osuđen, jer su postupci obustavlja­ni zbog zastarelos­ti.

Belić se ovih dana na društvenim mrežama pohvalio da je otišao kod Jeremića, a njegovi prijatelji su mu zdušno čestitali.

 ?? FOTOGRAFIJ­E: DEJAN BRIZA ?? „Pojačao“opoziciju: Predrag Belić Baki Njima je i Belić dobar: Đilas i Jeremić
FOTOGRAFIJ­E: DEJAN BRIZA „Pojačao“opoziciju: Predrag Belić Baki Njima je i Belić dobar: Đilas i Jeremić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia