Alo!

IGLESIJAS IZVEO DEVOJKU NA BINU, PA JOJ OTPEVAO PESMU Enrike izvatao obožavatel­jku na sceni!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

„To je bio najbolji detalj sa koncerta.

Svi su počeli da skandiraju i navijaju,

videlo se da se oboje sjajno zabavljaju“a

Španski pevač Enrike Iglesijas održao je nedavno koncert u Amsterdamu, koji će zbog jednog detalja do kraja života pamtiti jedna njegova obožavatel­jka. Naime, Enrike je tokom koncerta na binu izveo obožavatel­jku, kojoj je otpevao pesmu „Hero“, a koja ga je zauzvrat dobro izgrlila i izljubila.

Od trenutka kada se popela na scenu, zgodna brineta nije prestajala da grli i ljubi pevača, a on joj je uzvratio tako što ju je uhvatio za zadnjicu. Enrike se u jednom trenutku odmakao od devojke kako bi mogao neometano da nastavi da peva, ali mu se devojka opet približila. Usledio je i poljubac, kojem se pevač nije protivio, a nakon što su zaplesali, Iglesijas je uzeo devojčinu ruku i stavio je na svoju zadnjicu.

- Ovo je bio najbolji detalj na koncertu. Svi su počeli da skandiraju i navijaju, a videlo se da se Enrike i ona sjajno zabavljaju. Kada je otpevao pesmu „Hero“, devojka je sišla sa scene, a energija na koncertu je bila fenomenaln­a nakon toga - rekao je jedan od posetilaca za amsterdams­ke novine.

Inače, Enrike Iglesijas je sa bivšom ruskom teniserkom Anom Kurnjikovo­m početkom ove godine dobio blizance. Njih dvoje su u vezi od 2001. godine, a upoznali su se kada je teniserka glumila u njegovom spotu za pesmu „Escape“.

 ??  ?? Opustili se: Pevač i zgodna
brineta
Opustili se: Pevač i zgodna brineta
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia