Alo!

Moj sin je dobio batine ni kriv ni dužan! Policija je uhapsila batinaša N. S. (23) i odredila mu je pritvor, dok su dva maloletna nasilnika puštena da se brane sa slobode

Emiru Hamziću, kapitenu FK Polimlje iz Prijepolja, polomljena je lobanja posle svađe s nasilnicim­a, koji su dobacivali njegovoj devojci

- Piše: B. A. redakcija@alo.rs

- Pitajte svakog čoveka u Prijepolju kakav je moj sin i svi će vam reći da je sjajan mladić, da je lepo vaspitan, da je dobar čovek! Možda zvuči neskromno, jer govorim o svom detetu, ali vam kažem ono što svi sugrađani misle. Dobio je batine na pravdi boga! Nikoga nije dirao niti se zamerao ljudima - kaže za „Alo!“Murat Hamzić, otac Emira Hamzića (28), kapitena FK Polimlje iz Prijepolja, koji je pretučen u noći između 16. i 17. novembra. Njega je napala grupa mladića koja je prethodno dobacivala njegovoj devojci i drugovima s kojima je bio.

Sve se dogodilo ispred pekare u Prijepolju u kasnim večernjim satima. Emir je bio s devojkom i drugovima. Naišla je grupa momaka koja je dobacivala njegovoj devojci, a verbalni sukob je ubrzo pre- rastao u fizički obračun. Emir je zadobio prelom lobanje, zbog čega mu je život i dalje ugrožen.

Policija je ubrzo uhapsila N. S. (23) i odredila mu je pritvor do 30 dana, dok su maloletnic­i Dž. H. i B. S. pušteni da se brane sa slobode.

Murat posle posete sinu u Kliničkom centru u Beogradu, kaže da mu se stanje stabilizov­alo, ali da opasnost još nije prošla.

-Bio sam kod Emira, video sam ga... I dalje je životno ugrožen, ali se bori. Lekari daju svoj maksimum. Radujem se što mu se stanje koliko-toliko stabilizov­alo - kaže Murat Hamzić za „Alo!“.

Predsednik kluba Miloje Matović kaže da će sve naredne utakmice igrači Polimlja igrati za Emira. On se nada da će se kapiten ekipe oporaviti i da će opet obući klupski dres.

- Siguran sam da Emir nije inicirao taj

sukob, odlično ga poznajem. Svi smo uz svog kapitena i čekamo da nam iz Beograda stignu lepe vesti - rekao je Matović i dodao da je Emir vaspitan mladić i da bi želeo da i njegov sin bude tako dobar i miran momak.

 ??  ?? Emir Hamzić na lečenju u Kliničkom centru
u Beogradu
Emir Hamzić na lečenju u Kliničkom centru u Beogradu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia