Alo!

Rijaliti zvezda se sveti vatrom?!

-

Piromani se ne smiruju! Dragan Cvetinović iz Kaluđerice, grafički dizajner beogradski­h dnevnih novina, našao se na meti nepoznatog piromana koji je podmetnuo požar u njegov automobil „rendž rover evok“, a vatra je zahvatila i vozilo njegove supruge. Sumnja se da je izgrednik rijaliti zvezda!

Kako saznajemo, incident se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka, oko tri ujutro, u naselju Kaluđerica, nedaleko od crkve, kada su buknula dva automobila porodice Cvetinović. Draganov „rendžover“je u potpunosti izgoreo, a vatra je uništila i „opel korsu“, koja pripada njegovoj ženi. Prema prvim informacij­ama, sve ukazuje da je požar podmetnut. - Cvetinović i njegova supruga nisu ni znali da im gore automobili. Spavali su u svojoj kući, kada su im na vrata došli vatrogasci. Neko od komšija je primetio vatru i odmah pozvao pomoć. Automobili nisu mogli da se spasu, a postojao je i veliki rizik da se požar proširi - navodi izvor blizak istrazi.

„Rendž rover“je u potpunosti izgoreo, dok je zadnji deo „opel korse“uništen, a šteta se procenjuje na 30.000 evra. - Policija je na licu mesta pronašla DNK na osnovu kojeg traga za piromanom. Moguće je da je bomba podmetnuta, pošto je sve uništeno, ali postoji mogućnost da je bačen neki koktel ili da je auto natopljen benzinom, pa zapaljen. Sumnja se na lokalnog dušmanina, koji je rijaliti zvezda. Svi znaju ko to radi, ali niko nema dokaza da bi ga prijavio. Važno je da niko nije povređen - navodi naš sagovornik. N. G.

 ??  ?? Pričinjena je šteta od 30.000 evra
Pričinjena je šteta od 30.000 evra
 ??  ?? U požaru su stradala dva automobila
U požaru su stradala dva automobila

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia