Alo!

Nata opet propatila zbog Lazukića!

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Nataša Bekvalac je preživela pravu agoniju na putu do Italije, a peripetije su i ovog puta potekle od njenog bivšeg muža Luke, odnosno nastale su zbog njegovog prezimena. Nati je, naime, menadžer kupio avionsku kartu do Italije, ali je prezime na njoj bilo pogrešno. Sve se ustanovilo na aerodromu, kada je i krenula Natina muka.

- Juče smo imali strašan dan, zakasnili smo na avion. Menadžer mi je uzeo kartu na ime Nataša Bekvalac, a ja još nisam promenila prezime. Nisam imala kartu za Vićencu - započela je Nataša Bekvalac svoje obraćanje onima koji je prate na Instagramu.

- Potom smo jedva, ali jedva uzeli kartu, da bih mogla sa bendom da odem u Italiju. Imali smo četiri sata pauze u Rimu i zakasnili smo na avion za Vičencu. Maler do malera - ispričala je Nata, a onda otkrila da tu nije bio kraj njenim mukama.

- Između ostalog nam je stao i

kombi sa opremom nasred puta, pa smo nastup počeli tek od pola dva ujutru. Nisam spavala 48 sati, ali ne dam se! Ne dam se! - kroz smeh je ispričala pevačica, koja je očigledno rešila da ne dozvoli da je bilo šta omete.

Pričajući o sestri, s kojom se u tom trenutku vozila ka Novom Sadu, Nata je otkrila još neka razmišljan­ja o svom propalom braku.

- Moja sestra i ja imamo problem s prezimenim­a. Prihvatile smo, a bolje da nismo. Eto, ona nema vezu već šest godina, otkako se razvela. Bolje i ja da ništa nisam imala, ali, eto, pogreši čovek... Što bi moj prijatelj rekao kako ko oseti, tako neka radi.

Ja ne mogu da se pohvalim da sam netaknuta kao moja sestra, ali poklonu se u zube ne gleda - pričala je Nataša sa osmehom, ali su je onda potresli komentari pratilaca, koji su uporno zbijali šale sa novom svadbom.

- Odlepršajt­e više sa svadbama! Toliko vam je pase ta šala. Aman, prošle su svadbe, toga više neće biti. Nisam zaljubljen­a! Pa vidite i sami da mi ne ide kad se zaljubim.

Kao luda sam tada, šta će mi to - bila je izričita

Nata.

 ??  ?? Moja sestra i ja imamo
problem prezimenim­a. s
smo, a Prihvatile
bolje da nismo
Nataša Pevačici menadžer kupio kartu na njeno devojačko
prezime, pa je nastao haos jer ona još nosi Lukino
Moja sestra i ja imamo problem prezimenim­a. s smo, a Prihvatile bolje da nismo Nataša Pevačici menadžer kupio kartu na njeno devojačko prezime, pa je nastao haos jer ona još nosi Lukino
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia