Alo!

Miki mahao ku*cem i pretio: „Jebaću ti babu“!

Đuričić ostavio u čudu zadrugare kada je u jeku svađe s Goluboviće­vom izvadio polni organ

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Miki Đuričić ne prestaje da šokira zadrugare kontroverz­nim izjavama i ponašanjem, a poslednji incident koji je napravio ostavio ih je sve bez teksta. Naime, Miki je tokom svađe s Jelenom Golubović potpuno izgubio kontrolu, te joj je psovao majku i babu, a svađa se završila tako što joj je pčelar iz Kupina pokazao polni organ. A počela je koji minut pre toga, kada je Jelena Mikiju udarila šamar.

- Ustao sam i rekao da sam čuo da je Jelena prva klela Miljaninog sina, pa mi je rekla da joj navedem imena još pet ljudi koji su to čuli. Optužila me je da lažem i udarila mi je šamar. Ej, ljudi, šamar! Produkcijo, reaguj, ovo je diskrimina­cija. Odje*i, bolesnice, od mene, odje*i! Prva si me optužila da lažem, a rekao sam samo: „Dabogda umro od raka onaj koji je slagao“. Jelena je prva rekla Miljani za kopile, produkcija je pregledala snimak i zbog toga su te kaznili - pričao je Miki, dok je Jelena išla za njim i objašnjava­la zadrugarim­a da njihov sukob nije baš takav.

- Ma, samo sam ga okrznula, a Miki nije hteo konkretno da mi kaže ono što sam ga pitala - pričala je Jelena, a Miki se ubacio:

- Hoćeš konkretno? Ma je*em li ti i babu i mamu! Je li ti dovoljno konkretno?! Mene boli ku*rac za tvoje sukobe. Ko si ti da mi za stolom govoriš: „Alo, demagogijo?!“- vikao je Miki i nastavio:

- Neću da sedim, udarila mi je šamar, tražim kaznu. Volim da me biju žene i da mi udaraju šamare, ali one koje bih je*ao, a nju ne bih ni pipnuo. Mene to loži, ali ne u ovom slučaju. Nema te u rijalitiju, mrtva si, kokoško - vikao je Miki na sav glas, potom razmakao bademantil i pokazao polni organ. Jelena je u tom trenutku bila okrenuta leđima Mikiju, ali su ostale zadrugarke dobro videle šta je Miki uradio.

 ??  ?? Jelena je ošamarila Mikija, a on joj je poručio: „Mrtva si, kokoško!“ „Volim da me žene šamaraju, ali one
koje bih je*ao“
Ti si prva rekla Miljani za kopile, zato su te
kaznili
Miki
„
Jelena je ošamarila Mikija, a on joj je poručio: „Mrtva si, kokoško!“ „Volim da me žene šamaraju, ali one koje bih je*ao“ Ti si prva rekla Miljani za kopile, zato su te kaznili Miki „

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia