Alo!

VREDAN MILION €!

Ukoliko takmičenje završe kao prvi u grupi, „Orlovi” dobijaju bonus od 1.125.000 €

-

Večeras ne sme da bude greške. Najbolji srpski reprezenta­tivci na stadionu Partizana dočekuju Litvaniju (20.45, SK1) u poslednjem kolu Lige C divizije četiri Lige nacija i u tom susretu im je potrebna pobeda. Istina, ukoliko Rumunija ne pobedi u Crnoj Gori, igrači selektora Mladena Krstajića mogli bi sebi da priušte i takav luksuz da odigraju nerešeno ili čak da izgube.

Ipak, ukoliko žele da osiguraju osvajanje čelne pozicije i samim tim plasman u plej-of za odlazak na Evropsko prvenstvo, „orlovi” moraju da pobede. Za to imaju kvalitet, prednost domaćeg terena, ali i veliki motiv. Onaj sportski je već pomenut, a drugi je u vezi s finansijam­a, jer ukoliko takmičenje završe kao lideri na tabeli, reprezenta­tivci Srbije će doneti Fudbalskom savezu priliv od dodatnih 1.125.000 evra, koliko UEFA nagrađuje pobednike svih grupa.

- Ostalo nam je još 90 minuta do trijumfa u našoj grupi i želimo da taj posao uspešno privedemo kraju. Pokazali smo tokom ovih utakmica da smo najkvalite­tnija reprezenta­cija i sada samo to treba da overimo novom pobedom na domaćem terenu. Verujem da ćemo u tome uspeti - kaže Dušan Tadić, dok Aleksandar Kolarov dodaje:

- Došli smo do kraja ovog dela takmičenja i sada želimo da osvojimo prvo mesto u grupi, što je i bio naš primarni cilj. U duelu protiv Litvanije smo favoriti i nadam se da ćemo to opravdati na terenu. Na meču protiv Crne Gore smo imali dobru podršku, a voleo bih da večeras bude još bolja i da se svi zajedno radujemo.

 ??  ?? Prvo mesto u grupi zauzeće Srbija ili Rumunija
Prvo mesto u grupi zauzeće Srbija ili Rumunija
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia