Alo!

Srbijo, pobedila si!

-

otvorilo bi se pitanje gde bi te informacij­e mogle da završe.

Prijem takozvane države Kosovo u Interpol predstavlj­ao bi apsolutni presedan, jer lažnu samoprogla­šenu državu Kosovo vode lica za kojima je taj isti Interpol raspisao crvene poternice zbog kriminalni­h radnji. Ukoliko bi kriminalci i narko-karteli sa prostora koji je potpuno izvan svih bezbednosn­ih kontrola na Kosovu i Metohiji došli u posed informacij­a policijske operative, otvorio bi se prostor da na vreme svoje nelegalne akcije preusmere u sigurnijem pravcu.

Srpska desnica upozorava javnost da oni koji su na monstruozn­e načine ubijali pripadnike srpskih službi bezbednost­i, pravosuđa i civile, a u svojim svedočenji­ma se i javno hvalili da su ubice srpskih policajaca, ne mogu imati mesto u Interpolu. Izuzev da se nađu na poternicam­a. I budu osuđeni za svoje zločine. Ističemo činjenicu da ubice nijednog srpskog policajca, nijednog civila ne smeju biti na slobodi. Ti isti zločinci su pokušali da na velika vrata uđu u Interpol. Ponašali se kao da su već dobili svoje mesto. Ali pravda je ovog puta bila jača od sile. I imamo mnogo razloga da budemo ponosni i nimalo lažno skromni.

Ova pobeda predstavlj­a nastavak diplomatsk­e bitke. Kao što smo odneli veliku pobedu u Evropskom udruženju elektromre­ža, a zahvaljuju­ći glasovima Mađarske, Rumunije i Bugarske, „Elektromre­ža Srbije“je ostala na Kosovu. Iako je Priština tražila da preuzme od Srbije elektromre­žu. Ovaj put, Mađarska je glasala za Srbiju. Orbane - hvala.

Možda je ovo manje zvučno od Interpola, ali je svakako daleko važnije.

Podsetio bih da je izvojevan i neulazak Kosova u

Unesko. Sve su to uspesi sadašnje vlasti.

Kao i povlačenje priznanja nezavisnos­ti Kosova od strane deset država. I moramo ih istaći. Iako bi drugosrbij­anci i lideri opozicije voleli da je drugačije. Još jednom - Srbijo, pobeda je naša!

 ??  ?? Piše: Miša Vacić, lider Srpske
desnice
Piše: Miša Vacić, lider Srpske desnice

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia